Temple

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar temple diye bir çalışma yaptım arkadaşlar lütfen kötü yorumlarınızı atmayın çünkü ilk çalışmam YANLIŞ ANLAYACAKSANIZ SAKIN GELMEYİN

Son düzenleme:

Ginsan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar lütfen kötü yorumlar atmayın çünkü ilk çalışmam
bizden yalan söylememizi istiyorsun eğer kötü yorumları kabullenemeyeceksen bu konuyu hiç açmamalıydın
ayrıca kötü olmuş lütfen ilk ve son olsun

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bizden yalan söylememizi istiyorsun eğer kötü yorumları kabullenemeyeceksen bu konuyu hiç açmamalıydın
ayrıca iyi olmuş lütfen ilk ve son olsun
ya arkadaş anlamadın sen öle demedim beğendiseniz sölein beğenmediyseniz hiiç uğraşmayın anlamında dedim yanlış anlamışın sen.

insanlarilkçalışnasıoluncaböylederalışhayatainatçıherif

sizin gibi yanlış anlayınca inadına en kötü en barbat!! diyenlerden bıktım ya.

TERKET KONUYU TABİ ONURLUYSAN VE MÜSLÜMANSAN !!!!!!

Son düzenleme:

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Templa'a benzememiş. :D
Konumu ziyaret et 15 dakikada yapılan bir yapıttı çevre düzeni ile fena durmadı gibi. ^_^

Ginsan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ya arkadaş anlamadın sen öle demedim beğendiseniz sölein beğenmediyseniz hiiç uğraşmayın anlamında dedim yanlış anlamışın sen.

insanlarilkçalışnasıoluncaböylederalışhayatainatçıherif

sizin gibi yanlış anlayınca inadına en kötü en barbat!! diyenlerden bıktım ya.

TERKET KONUYU TABİ ONURLUYSAN VE MÜSLÜMANSAN !!!!!!
gerçekler acıdır burada inadına bir şey dediğim yok bu benim gördüğüm en kötü build aslında build bile denilemez buna
ayrıca alıntı yaparken cümlemi değiştirmişsin kötü yü iyi olarak değiştirmişin gerçekler sana bu kadar ağır geliyorsa bu tarz konular açmamalısın

Son düzenleme:

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Temple'ı anımsattığını söyleyemem daha çok üstten bastırılınca yanlardan taşan keklere benzemiş. Temple için blok seçiminin fazlasıyla yanlış olduğunu düşünüyorum, Temple görüntüsü oluşturmak için StoneBricks, MossyStoneBricks, Cobblestone ve MossyCobblestone kullanman işini kolaylaştıracaktır. Bunlarla birlikte WoodPlanks da işini görür. Medieval tarz kullanırsan daha iyi olur.
Bkz. Alps'ın Temple çalışması