- En iyi cevaplar
- 0
Hava kirliliğinden etkilenmemiş izole alanlarda yetiştirilen en kaliteli üzümden
izole fabrikalarda özel tarifle damıtıldı.
Sofranıza en son teknoloji kullanılarak süratle ulaştırıldı.
İnsan eli değmeden toplanan üzümler (Aslında buğday) Kırklareli botanistler tarafından
özel olarak rakı (Ethanol) imalatı için yetiştirildi.
Rahat ve konforlu personeller tarafından taşınan üzümler, tazeliklerini koruyarak,
Tarım alanının yakınına kurulmuş fabrikaya götürülür.
Tarladan taze gelmiş mahsul son teknoloji imalathanemize giriş yapar.
Buğday fabrikaya vardığı anda onu bir Fermenter karşılar, özel eşek gübresi ve su yardımıyla ezilip biomass haline getirilir ve damıtma aracına doğru yol alır. Damıtma işlemi çok özenle yapılır, 10 birim biyokütleye 3 birim ethanol imal edilir.
Ve bitmiş ürün imalathanemizi mutlu bir şekilde terk eder;
Legal şeysi: Roleplay kapsamına alırsanız sevinirim, amacım FTB'de Ethanol üretimini anlatmak. Rakı da ethanol olduğuna göre, sıkıntı yok bence.
Yaparken çok eğlendim şahsen ben. Eğer daha fazla bu tip rehber istiyorsanız bildirin, vaktim oldukça yaparım.
@PandaBey @Kovalski @bartuceylan @Helter @YürümeyenUçak @Minecraftplayerr @SlayerRs @Epistomoloji @EnesXYZ
@XectioNN @Admicos @HestiaKnife @Yasir33 @MinecraftLove123Love @YohAsakura @Secret_wither @Ardart @MiracOrsMirac (Eklenmek istemeyenler bana haber etsin ona göre kayıt alayım.)