TEOG 2.

GökayReiSs

Play.McAnka.com,Skywars,Eggwars,Skyblock
En iyi cevaplar
0
Benim Kuzenim Hic Calısmadı Ama 372 mi Ney Aldı
Hic Ders Calısmadı 7/24 Bilgisayar Oynadı TV İzledi
Ama Günlük Tekrarlarını Yapmadı
---------------------------------Önemli Olan Günlük Tekrar

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklı milletlerin olması ve çok uluslu olmaları, günlük hayatta vesaire sürekli karşılarına çıkan bir durumdur, bu nedenle sosyal diyebiliriz. (Ticaret yaparken, kız isterken, ev-arsa satarken vs.)
Önemli fikir akımının etkisinde olmalarının ve zengin bir basın-yayın hayatına sahip olmaları, kültürel anlamda çeşitlilik kazandırır. Fikir akımları doğrultusunda eserlerlerine biçim verebilirler veya basın-yayın hayatlarının zengin olması nedeniyle kültürel birikimleri ve bilgileri birbirlerine aktarabilirler.

Soruda hata yok arkadaşlar, diyorsunuz ki iptal olmazsa hakkımıza girilecek, eğer iptal olursa da başka insanların haklarına girilecek.
Özel okulda okuduğun ne kadar belli ki, bizim öğrendiğimizden çok farklı şeyler söylüyorsun.

Eh,bin defa dicem herhalde. Sorunun kazanımı şudur: Selanik'teki çok uluslu yapının kültürel yapıyı zenginlestirdigini bilir.

Bu kazanıma bakarsak, sorunun cevabı C şıkkından başka bir şey değildir.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Özel okulda okuduğun ne kadar belli ki, bizim öğrendiğimizden çok farklı şeyler söylüyorsun.

Eh,bin defa dicem herhalde. Sorunun kazanımı şudur: Selanik'teki çok uluslu yapının kültürel yapıyı zenginlestirdigini bilir.

Bu kazanıma bakarsak, sorunun cevabı C şıkkından başka bir şey değildir.
Ben 9. sınıf öğrencisiyim,(8. sınıfta devlet okulundaydım) soruyu 5 dakika önce gördüm ve doğru çözdüm. İş sizde bitiyor okullara veya sınava laf atmak bir şey kazandırmayacak üzgünüm.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Cevap B. Tek B yapanın ben olduğuma inanamıyorum 0.0'
Doğru yapmışsın,
1. isim Tarihsel, toplumsal gelişme süreci içinde yaratılan bütün maddi ve manevi değerler ile bunları yaratmada, sonraki nesillere iletmede kullanılan, insanın doğal ve toplumsal çevresine egemenliğinin ölçüsünü gösteren araçların bütünü, hars, ekin
"Harf inkılabı, Türk kültür inkılabının temelidir." - E. İ. Benice

sıfat, toplum bilimi Toplumsal
"Her çağın kendi idealine göre gördüğü sosyal manalı bazı rüyalar vardır." - M. Kaplan

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teog'dan bir gün önce bol bol bilgisayar oyna, ben öyle yapmıştım 350 puan ile bursayın tüm okullarına gidebilirdim ve de 358 puan çıkarıp en iyisine gittim, bilgisayar oynamanın faydası varmı onu bilemem ama :D
358 ? çok az ben 470 almıştım 1.de :D

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O sorunun cevabı B olacak ne kadar Teog'a girmemiş olsamda cevaplayayım dedim çoğu kişi yanlış yapmış galiba.

Meb in her sene formatı yaklaşık aynı geçen teogdada buna benzer soru vardı ve müfredat da sorun yok.

xUmutAuthors

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Matematik kolaydı fakat müfredat dışı sorular vardı. Örn: En az 1 yüzü boyalı küpleri çıkarırsa kaç küp kalır sorusu bu bir hacim sorusuydu ve hacim müfredatta yoktu. İkinci günü zaten aşırı kolay sormuşlar fakat inkilapta sosyal-kültürel sorusu kesinlikle hatalı.
Katılıyorum, Matametik hariç bütün dersler kolay gibi geldi internetten birazcık baktım.