Yukseltmeye çalisicamYeni sisteme göre nasıl bilmiyorum ama gözün yükseklerdeyse 11/85 iyi değil.
Matematik <3 100 Türkçe 80 :/Sayısalım benAma Matematik 60-70 arası aliyorum turkce 100 inkilap tan bi ... anlamiyorum
@Pr1sonsoul
Ben sayısalım, sözel kısım penguenlerin uçma ihtimali kadar ^-^TEOG'dan fazla korkuyorsunuz.Pek zor bir sınav değil.Gerçi devletin çoğu sınavı zor değil dershane ve diğer kaynak sorularına göre.Günlük temizden toplam 200 soru çözsen ve 50 civarı matematik olsa ortalama düzey bir şeyler tutturursun.He ama ben büyük oynuyorum diyorsan 400-500 soru çözmen iyi olacaktır.Ve ya kendine güveniyorsan hiç çalışma.
Sayısalı iyi olan birinin sözeli de tetikdedir.Sayısalı başarıyorsan sözel yapının da gelişmiş olması gerek.Ben sayısalım, sözel kısım penguenlerin uçma ihtimali kadar ^-^
Çünkü kimse din ile ilgilenmek istemiyor şu sıralar...Bırakın matematiği türkçeyi inkilap-din çalışın :| Cidden en zor dinden soruyorlar :'(
Fiilimsi ne arkadaşSayısalı iyi olan birinin sözeli de tetikdedir.Sayısalı başarıyorsan sözel yapının da gelişmiş olması gerek.
Gunluk 300 soru cozuyom benTEOG'dan fazla korkuyorsunuz.Pek zor bir sınav değil.Gerçi devletin çoğu sınavı zor değil dershane ve diğer kaynak sorularına göre.Günlük temizden toplam 200 soru çözsen ve 50 civarı matematik olsa ortalama düzey bir şeyler tutturursun.He ama ben büyük oynuyorum diyorsan 400-500 soru çözmen iyi olacaktır.Ve ya kendine güveniyorsan hiç çalışma.