Teog hazırlık

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben 8.sınıfım teog a hazırlanıyorum türkçeden 85 soru çozdum daha cozdum ama saymadım yanlışları o yuzden paylaşamicam Türkçeden 85 soruda 11 yanlış iyi mi kötü mü ?

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ortalama bir öğrenci için kötü (bende 8. sınıfım), ama sayısal isen farklı tabi ki ^-^ 20 sorudan 16 Doğru 4 Yanlış *-*

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yeni sisteme göre nasıl bilmiyorum ama gözün yükseklerdeyse 11/85 iyi değil.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ezber sistemine karşıyım. Çağrışımlar ile daha kolay ilerleyebilirsin. Ve konu anlatımlarını kitap okur gibi okuma misal;
a=b gibi bir yazı okudun. Kafandan "a eşittir b imiş" diyerek kendine çağrışım yaptıracak yollar bulabilirsin ve daha kolay çalışırsın...

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
TEOG'dan fazla korkuyorsunuz.Pek zor bir sınav değil.Gerçi devletin çoğu sınavı zor değil dershane ve diğer kaynak sorularına göre.Günlük temizden toplam 200 soru çözsen ve 50 civarı matematik olsa ortalama düzey bir şeyler tutturursun.He ama ben büyük oynuyorum diyorsan 400-500 soru çözmen iyi olacaktır.Ve ya kendine güveniyorsan hiç çalışma.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
TEOG'dan fazla korkuyorsunuz.Pek zor bir sınav değil.Gerçi devletin çoğu sınavı zor değil dershane ve diğer kaynak sorularına göre.Günlük temizden toplam 200 soru çözsen ve 50 civarı matematik olsa ortalama düzey bir şeyler tutturursun.He ama ben büyük oynuyorum diyorsan 400-500 soru çözmen iyi olacaktır.Ve ya kendine güveniyorsan hiç çalışma.
Ben sayısalım, sözel kısım penguenlerin uçma ihtimali kadar ^-^

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bırakın matematiği türkçeyi inkilap-din çalışın :| Cidden en zor dinden soruyorlar :'(

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gunluk 300 soru cozuyom ben :D