TEOG

Yusmir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam

Bu forumdaki çogu kişi gibi bende bu tiksinç sınava girecem ve çalıştım sayılmaz.Daha once giren arkadaşlar taktik verin :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
TEOG ne zaman bilmiyorum ama çok sıkı çalışıp kendinizi bunaltmayın ve sıkmayın. Önemli yerlere düzenli şekilde çalışın ve kişiliğinize göre ezberleme taktikleri uygulayın. Sınavdan önceki son gün çalışmamaya çalışın. Olabildiğince rahatlayın, çalışsanız bile sadace göz atın. Hem sınav da çok zor değil.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Teog mu peh ilk girenlerdenmi günde 15 dakika çalışsan en fazla 15 yanlış yapacağın bir sınav eğer çalışmadıysan ve hafif bir zekilik varsa 300 puanı rahat geçebilceğin bir sınav

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sana en güzel tavsiye öğrenmeye çalışma öğretmeye çalış. Böyle yaparsan o konu hiçbir zaman aklından çıkmaz.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son gün çalışma derler inanma son günde çalış her gün ne yapıyorsan son günde yap bence. Onun dışında sorular çok basit. Ben hiç çalışmadan 4 5 yanlışla bitirdim sınavı. Bütün dönem çalıştıysan azda zekiysen rahat 1 2 yanlış yada full yaparsın. Birde çalışırken arkadaşın dediği gibi öğreterek yada yazarak çalış çok etkili oluyor. Ben zamanında yapmadım sen yap yakma kendini :p

cebel123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sınav baya kolay kendini sıkmana gerek yok biraz konu tekrarı ardından seri seri test yap zevk için benim gibi meslek lisesine düşmeni istemem edit:(bknz: sınıfta kalmak)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
20*2
teogdan saatler önce oyun oynadım,ve çalışmadım.o sene dil dersi görmedim ve 430 aldım,sbsnin yanında hiçbirşey değil