TEOG

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasik yöntem: Silgi kağıdının içine full kopya yaz. (İnkılap dersi kopyası olması tavsiye edilir.) :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kopyaya sakın müracaat etme :D. Aşırı zor değil sadece insan geriliyor. Ben 2. girenlerdenim. 1. dönem çalıştım 12-13 yanlış yaptım. 2. dönem çalışmadım yine 12 - 13 yanlış yaptım :D . Kendi çalışma yöntemin ne ise onu yap. Bizim arkadaş 430 aldı. Bir dönem lol oynamış hatta teogdan önceki gün 12 saat fln oynamış :D. (çalışma demiyorum)

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Korkma bea ben hiç çalışmadan 446 tutturdum TEOG neymiş bea. Rahatlamana bak çık dışarı karı kıza bak.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son gün çalışma derler inanma son günde çalış her gün ne yapıyorsan son günde yap bence. Onun dışında sorular çok basit. Ben hiç çalışmadan 4 5 yanlışla bitirdim sınavı. Bütün dönem çalıştıysan azda zekiysen rahat 1 2 yanlış yada full yaparsın. Birde çalışırken arkadaşın dediği gibi öğreterek yada yazarak çalış çok etkili oluyor. Ben zamanında yapmadım sen yap yakma kendini :p
Son gün çalışırsa aksine rahatlamaya çalışmazsa sınav günü beyin çalışmaları tekrar edecektir zaten o süredede beynin tekrar yapamayacağı gerekçesiyle rahatlamaya çalışmak lazım.Aksine o gün rahatlarsa kendini hiç sıkmazsa arkadaşlarından veya ailesinden/akrabalarından motivasyon alırsa kendini daha rahat hisseder ve de en son yaptığı çalışmaları beyni tekrar eder.Umarım neden son gün çalışmamamız gerektiğini iyice açıklayabilmişimdir.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son gün çalışırsa aksine rahatlamaya çalışmazsa sınav günü beyin çalışmaları tekrar edecektir zaten o süredede beynin tekrar yapamayacağı gerekçesiyle rahatlamaya çalışmak lazım.Aksine o gün rahatlarsa kendini hiç sıkmazsa arkadaşlarından veya ailesinden/akrabalarından motivasyon alırsa kendini daha rahat hisseder ve de en son yaptığı çalışmaları beyni tekrar eder.Umarım neden son gün çalışmamamız gerektiğini iyice açıklayabilmişimdir.
Olabilir tabi herkes için aynı değil. Son gün insanın bir göz atası geliyor yinede.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
NOT: Bu yazı tamamen hatırladığım kadarıyla yazılmıştır.
Açıkçası matematiğim berbat olduğu için 15 yanlış yapmıştım (5 soru da sallamayla tuttu). Diğerlerinden maksimum 4 yanlış yaptım.

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sınav Sırasında Bir Arkadaşınıza Suikast Düzenleyin Belki O Anki Psikolojinizden Dolayı Herkese Tam Puan Verirler
(Sınava Çalışmayıp Son Gün Çalışınca Aklımdan Geçenler)