TEORİK İCATLER

iyi iş çıkartıyormuyum

• evet

Kullanılan: 2 16.7%
  • hayır

Kullanılan: 8 66.7%
  • eh işte

Kullanılan: 0 0.0%
  • bazen

Kullanılan: 2 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    12

GurkanLOL93

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu siteyi nasıl kapatıcagımı bilmiyrum bende böyle yaptım yetkililer veya bunu bilenler ulasırsa sevinirim

Son düzenleme:

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Ehem ehem... Hiçbir şey anlamadım...

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok kötü bir Türkçe olduğundan hiçbirşey anlamadım -.-

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum yaptığın bence kötü değil hatta iyi bişi. Eğer güzel şeyler yapıp paylaşır isen insanlar beğenir :). Bir de yukarıda ki videoyu kaldır derim aksi halde uyarı yiyebilirsin. Kuralları falan oku :).

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Türkçe hatalarını benim yerime düzeltecek bir icat olsa keşke...
Not: Youtube'da birini taklit etmek kötü bir şey değil sadece tıpatıp aynı şeyi yapmak kötüdür.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Önce foruma biraz bakın. Senden önce burada kimler varmıs kim ne yapmış. Mesela Teorik Redstonecunun da burays kayıtlı oldugunu biliyormuydun? Bak bakalım baska kimler var? :)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlığı konu iptal diye değiştir ve yazmış olduğun mesajın yerine kaldırıldı yaz ._. sanırsam konu kapatma yetkimiz yok varsa da benim cahilliğim

GurkanLOL93

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlığı konu iptal diye değiştir ve yazmış olduğun mesajın yerine kaldırıldı yaz ._. sanırsam konu kapatma yetkimiz yok varsa da benim cahilliğim
bencede yetkimiz yoktur o yüzden yani sen cahil deyilsin bende öyle yazdım ve eni konu açtım düzgün yazdım her şey anlasılıyor ben hızlı yazdıgım için neden se düzgün olmuyor