Terbiyesiz Çağatay (konu yeri doğrumu bu sefer)

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar forumda olan Çağatay adlı bir üyemiz var
ve bu üyemiz ile bir anlaşma yaptım yapmaz olaydım
anlaşmamız ben ona özel texture pack hazırlayacaktım
oda bana minecraft.net kayıtlı bir hesap verecekti ve
onun bana attığı premium hesap diye tabir ettiğimiz
bağzı insanların kendi kafasına göre şifreler oluşturup
metin belgesine tıkılan bir yazı parçasını attı
ve üstüne üstlük hakarette bulundu
bu üyemizi gördüğümüz yerde kınayalım lütfen
böylelerine güvenmeyin lütfen
buyrun ettiği terbiyesizlik

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bunun kim olduğunu biliyorum, kullanıcı adını bilmiyorum ama doku paketi hazırlayana orjinal Minecraft hesabı vermeye vaat eden bir arkadaş var. ''Texture pack yardım'' falan yazarsanız bulursunuz. Ancak ilgimi çeken bunu burada paylaşman, şimdi ben seninle muhabbet etsem arada bir küfür yazsam onu da mı paylaşacaksın? Ben şu an sana olan güvenimi kaybettim, seninle hiçbir özelimi paylaşmam.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hmmmm...Düşündürücü , biraz zorlasam forumdaki adını bulurum sanırım(xd)

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle vel et lerin oyununa gelmemek gerek hatta yaşı kaç olursa olsun yapcağın iş karşılığında premium verecekse ona sakın güvenmeyin

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ciddi ciddi premium vereceğini mi sandın?
insanlık hali be güvendim kardeşim
evet bu arkadaştı[DOUBLEPOST=1426609785,1426609198][/DOUBLEPOST]
Bunun kim olduğunu biliyorum, kullanıcı adını bilmiyorum ama doku paketi hazırlayana orjinal Minecraft hesabı vermeye vaat eden bir arkadaş var. ''Texture pack yardım'' falan yazarsanız bulursunuz. Ancak ilgimi çeken bunu burada paylaşman, şimdi ben seninle muhabbet etsem arada bir küfür yazsam onu da mı paylaşacaksın? Ben şu an sana olan güvenimi kaybettim, seninle hiçbir özelimi paylaşmam.
paylaşma kardeş artık bu olaydan sonra ben bile kendime güvenmiyorum eğer seni kıracak bir hareket yaptıysam özür dilerim ancak diğer üyeleri bilinçlendirmek amacıyla paylaştım herhangi bir sakıncası var ise kaldırayım ?

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sahtekarın tekiymiş görünüşe göre. Böylelerini uzun eşeğe yatırıp 15 kişi ile üstüne atlayacaksın. Beli kırılınca da Anya'yı Konya'yı görmüş olur.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
insanlık hali be güvendim kardeşim

evet bu arkadaştı[DOUBLEPOST=1426609785,1426609198][/DOUBLEPOST]
paylaşma kardeş artık bu olaydan sonra ben bile kendime güvenmiyorum eğer seni kıracak bir hareket yaptıysam özür dilerim ancak diğer üyeleri bilinçlendirmek amacıyla paylaştım herhangi bir sakıncası var ise kaldırayım ?
Şahsi olarak demedim yani böyle yaparak insanların size olan güvenini düşüyorsunuz. Bırak o ettiği küfür ile kalsın sonuçta bir küfür ile ne seni öldürür ne onu mutlu eder. Hiç takma böylelerini bırak konuşma ne hali varsa görsün. Büyüdüğünde ve bu anları düşündüğünde yaptıklarının ne kadar çocuksu ve anlamsız olduğu farkedecektir.