-Termokinezi-

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yada daha zorunu seçerek 3 harflilerle telepatik bağ kurup çağırırsınız ve ölmemek için dua ederseniz eğer ölemezseniz onlarla iletişime geçip onları kontrol etmeye çalışırsınız korkmayın sadece çarpılma tehlikeniz var ve kolunuzun veya bacağınızın felçli kalma tehlikesi var ve bir de unutmadan gözlerinizin şaşı kalma tehlikesi var eğer onları kontrol edebilirseniz siz bir Telekinezi ustasısınız demektir ve cisimleri istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. (Aslında bütün işi 3 harfliler yapıyor fakat normal insanlar onları göremediği için siz onları zihin gücümle yapıyorum diye kandıracaksınız :D)
+ 1 vermeyi unutmayın. B)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bende ki sorun şu yaptığım enerjiyi bir şeye iletemiyorum aktaramıyorum yani içimden çıkaramıyorum kalıyor öyle beni biraz rahatsız ediyor sonrada yok oluyor ki bazen çok hoşuma gidiyor göğsüm gıdıklanıyor evde kötü adamlar gibi bağıra bağıra gülüyorum :lol:[DOUBLEPOST=1405796800,1405796750][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

oyyş inanmadı inanmayın zaten siz hiçbir şeye .s .s .s
Yalan değil ama gerçek :D

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende ki sorun şu yaptığım enerjiyi bir şeye iletemiyorum aktaramıyorum yani içimden çıkaramıyorum kalıyor öyle beni biraz rahatsız ediyor sonrada yok oluyor ki bazen çok hoşuma gidiyor göğsüm gıdıklanıyor evde kötü adamlar gibi bağıra bağıra gülüyorum :lol:[DOUBLEPOST=1405796800,1405796750][/DOUBLEPOST]

oyyş inanmadı inanmayın zaten siz hiçbir şeye .s .s .s
Yalan değil ama gerçek :D
İnanmamak anlamında koymadım ki zaten

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
OsuruKinezi B) tamam sapıtmayalım arkadaşlar konu dağılmasın arşive gider Mazallah. B)

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım-2 Isıt ball
İlk Önce Bi Partner bulunur Onuna UFO Konulur. :)
O öyle değil bikerem ._.
Adım 2- Üşüdüm Üşüdüm
Bir partnerin üstüne -10 derecelik su dökün. Bunda da başarılı olursanız 3. adıma geçin.
Adım 3- Soğuk?
Buza üfleyip gözünüze sokun!