Terrain

Kavurmalıpilav

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
selam dostlar ! foruma bugün katıldım aslında katılmadan önce bir yapı yapayım diye düşündüm bir terrain yaptım inş beğenirsiniz üstüne yapı yapacaktım ama böyle daha iyidi sanki dostlar neyse fotoları vereyim ;

render işlerine bakayım dedim biraz hiç anlamadım mecbur oyun içi ekranlar attım inş beğenirsiniz :)

Son düzenleme:

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sarı,turuncu,kırmızı sırayla olunca güzel bir palet çıkarıyor fakat üzerine mavi tonu koyarsan olmaz be güzelim kardeşim :D
Hem terreform yaparken okadar düz yapılmazki,sen hiç düz bir ova,dağ,plato gördünmü onların hepsinde yağmur sularının vb doğal etmenlerin arındırdığı cliffler felan fisfanlar var internetten realistik terrainleri araştırabilirsin.
Canımda kavurmalı pilav çekti

Kavurmalıpilav

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sarı,turuncu,kırmızı sırayla olunca güzel bir palet çıkarıyor fakat üzerine mavi tonu koyarsan olmaz be güzelim kardeşim :D
Hem terreform yaparken okadar düz yapılmazki,sen hiç düz bir ova,dağ,plato gördünmü onların hepsinde yağmur sularının vb doğal etmenlerin arındırdığı cliffler felan fisfanlar var internetten realistik terrainleri araştırabilirsin.
Canımda kavurmalı pilav çekti
Değerli yorumun için teşekkür ederim :) adresi ver özelden yollarım sana pilavını :D :p

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
Terraini beğendim fanastik bir şeyler yapmışsın herhalde istersen sana render atabilirim giderken birilerine yararım dokunsun bare ..

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Terrain güzel beğendim açıkçası ancak kırmızı turuncu ve sarının buluştuğu noktayı tam ayarlayamamışsın onun dışındada birkaç eksiklikler var ama gelişeceğine inanıyorum.
Terraini beğendim fanastik bir şeyler yapmışsın herhalde istersen sana render atabilirim giderken birilerine yararım dokunsun bare ..
Ve şu yorum :(