PlayerFurkan
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Terrariacılardan kimler kaldı? Şu 1.3 güncellenmeside bayağı bi güzel oldu. Bilen bilir Valla.
bir şey bulamadım onu yazdım Can sıkıntısı işte napalım. D:Beni mi çağırdınız? (O etiketler deki "Maynkıraft" benim ömrümü bitirdi...)
O değilde my honey kısmı ne alakaI'm here, my honey.
Bu forumda felan hiç terraria ile ilgili şeyler görmedim. İnsanların içindeki terrariayı uyandırmaktır amacım!konuyu hiç anlmadım Umarım ilerki zamanlarda anlarım
Madene iniceksin. Ve artık npcler kendini savunuyor. İzlemeside çok güzel Blood moonda hemen eve kaçıp beni korumalarını izlerimO oyunu hiç güzel bulmuyorum. Ayrıca geceleri 50 tane zombi çıkıyor.
Terraira hakkında konum vardı.Bu forumda felan hiç terraria ile ilgili şeyler görmedim. İnsanların içindeki terrariayı uyandırmaktır amacım!
Madenler dünyanın 2 katı kadar uzunMadene iniceksin. Ve artık npcler kendini savunuyor. İzlemeside çok güzel Blood moonda hemen eve kaçıp beni korumalarını izlerim
Macera aksiyon felan seviyosan denemelisin. 2d olmasına bakma. 3d olursa midem bulanır zaten. WoFyi 3d görmek? Nty.hic oynamadım video gormustum oda en fazla 10 sn felandır
görmedimTerraira hakkında konum vardı.
Nekadar derin, okadar iyi maden. Nekadar iyi maden, okadar iyi eşya. Wikidede bayağı bir şey var. bakabilirsinMadenler dünyanın 2 katı kadar uzun
OHA. İNSAF ET İNSAF. ADAM HEM V.I.P HEMDE SÜPER V.I.P ...konuyu hiç anlmadım Umarım ilerki zamanlarda anlarım