adenzu54
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Terraria'da rastladığım şey:
,
veyua link:
veyua link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Neler geldi? (Bunu sormadan duramazdımYeni Updatelerde Neler Geldi bir bilsen ^.^
evtTerraria da köpek balığı mı var?
Katiliyorum arkadasaKomik mi ?
Sanırım Buna Gülmekten Kırıldın Ve Hemen Paylaşmalıyım Dedin. :/
Köpek balığı hep yokmuydu. Hani ocean'da.Yeni Updatelerde Neler Geldi bir bilsen ^.^
Oyun. Mc gibi ama 2d.Terreria denen şey de ne?
Minecraft daha iyi bırakın Tereria'yıOyun. Mc gibi ama 2d.
Terraria,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.firması tarafından 16 Mayıs 2011 tarihinde piyasaya sürülen birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol./Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.oyunudur.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.veLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.üzerinden de oynanabilir. Çıktığı gün 50.000, bir hafta içerisinde 200.000, Ocak 2013' e kadar 2.000.000 satmıştır. Oyuncunun amacı, oyuncuya sunulanLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.dünyayı araştırmak ve inşa etmektir.
Kimse gülmediLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1430599212,1430599180][/doublepost]Minecraft daha iyi bırakın Tereria'yı[DOUBLEPOST=1430599212,1430599180]
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben şahsen terreria'yıda güzel buluyorum. Boss çeşitliliği falan. Bana iki oyun da eşit geliyor.[/DOUBLEPOST]