Teşekkürler

amiral

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam millet, ben Karahan. Kendi hikayemden bahsedecek olursam bu foruma 2012'de Minecraft'a ilgi duyduğumdan ötürü üye oldum. Forumu daha önce iki defa belki şu anda "anlamsız" diyebileceğim sitemlerle aptalca sebeplerden ötürü bıraktım ve birkaç ay ardından kendime gelince yazmaya kaldığım yerden devam ettim. Şu cümlelerimden anlayabilmiş olanlarınız elbet vardır forumu tekrar bırakacağımı, lakin bu ayrılığın öbürlerine nazaran çok daha uzun olacağını, hatta belki olmayacağını konumun başlığından anlamışsınızdır.

Artık kızmıyorum; haksız yere susturulan, yasaklanan birisini görünce. Aksine üzülüyorum, forum bir kişiyi daha kaybetti diye. Beni gerek @KRHN, gerek mevcut ismimle tanıyanlarınız kesin vardır. Bilirsiniz forumdaki yönetimi sürekli eleştirdiğimi ama çoğu kişinin düşündüğünün tersine asla insanlara kin beslemedim, forumun daha iyi olması içindi bütün o konularım. Oysa insanlar beni yanlış anladı, benim yüzümden yönetimi kötü belleyenler oldu; özür dilerim.

@Crowley07, Mehmet Ağabeydir benim için. Belki o beni hatırlamaz fakat az kızmamıştı bana Skype'taki o geceleyinki grup konuşmalarında, onun yaptıklarını da eleştirdim. @Hsbas'ın açtığı bir sunucu vardı yönetici olduğu zamanlar. İnsanların inşaalar yapması için açtığı bir sunucu, orası da çok zevkliydi. Hiçbir zaman unutmam orada yaptığım kızıltaş devrelerini. Tabii ki asıl unutmadığım şey bir gün kendisine o sunucu için hazırladığım Bukkit Eklentisiydi. Öyle çok büyük bir şey de değildi ha, bana teşekkür etmişti; onun yaptıklarını da eleştirdim.

Benim eleştirilerimi daha önceden bir kışkırtmaymış gibi okuyup, benim hala forum yönetimine kin beslediğimi düşünen ve hatta direkt bana bunun sebeplerini soran kimseler var. Açtığım bütün konuların altında o arkadaşlardan bir tanesi ile karşılaşabilirsiniz. Bu paragrafım onlara ki her ne kadar özel mesaj yoluyla müdahalede bulunsam da bu forumu yöneten insanlar hep iyi ve yardımsever insanlar oldu. Bir dost ile forum açarken bile @Ercan Bey yardım etti bize, kendisine tekrar teşekkür ederim. Ahmet Bey'i de unutmamak gerek, kendisine birçok konuda teşekkürler.

Bu forumda görevlerini büyük bir heves ve ilgiyle yapan bütün yetkililere teşekkür ederim, kendime bir şeyler katmamda yardımcı oldukları için. Her ne kadar sadece hobi olsa da yazılım ile ilgili kaynaklar bulmamı sağladığı için, yazmak ile ilgili güzel tüyolar öğrendiğim için. Teşekkür ederim, çok iyi arkadaşlıklar kurmamı sağladıkları için; bu forum olmasaydı 6 senelik bir dostum olmayacaktı, @Admicos olmayacaktı, @admiraldus olmayacaktı, @Minecraftplayerr olmayacaktı, @UcanKofte diye birisiyle tanışmış olmayacaktım. Merak etmeyin, hepsini saymayacağım ki beş paragraf daha çıkmasın. Bu 5 yıllık süreçte forumu ben de kendi çapımda eleştirilerle iyileştirmeye çalıştım ki bir gün ayrıldığımda kuru bir teşekkürden ziyade teşekkürümün yanında gerçekten katkım olsun istedim, umarım bir şeyler başarmışımdır. Teşekkürler.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Keşke ayrılmasan. Burada tanıdık yüzler görmek çok güzel oluyor. Bence böyle uzun bir ara verme. Ara ara bir uğra göz at bir iki konuya mesaj at katıl. Yine konu aç. Ben konularına katılırım. Eskisi gibi muhabbet edelim.

@Minecraftplayerr

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Şimdi buraya yorum attıktan sonra ve sen bunu okuyunca kim bu herif yahu diyebilirsin.Beni tanımaman zaten normal olarak karşılarım.Her neyse uzun lafın kısası özletme kendini.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve bir kişi daha gidiyor. Galiba yakında o "güzel forum zamanları" diye çağırdığımız günlerden kimse kalmayacak. Bu forumda tanınmamı sağlayan kişi sendin değil mi? O gün sana "nasıl tanınabilirim?" diye sorduğumda yardım etmiştin. Tabi sonra biraz bozulmuş olabiliriz. Ama sonradan yaşananlar, eski anıları silemez.