- En iyi cevaplar
- 0
İşsizlikten oynadığım FTB Infinity Evolved Mod packinde geldiğim nokta Tamamen temiz nükleersiz yenilenebilir enerji üretiyorum. Güncellerim yeni şeyler oldukça, Daha yeni bayağı, o yüzden pek bir şey yok.
Fontlar Hariç her şey benim ulen.
Evin dış kısmı,
Enerji Kaynakları Bifuel Generator. 160 RF/t üretiyorlar.
Paneller de Hardened, 8 RF/t üretiyor her biri 6 tane var.
Arılarım ve Ağaçlarım. Chest melez ağaç fidanı dolu . (Red Maple'a ulaşınca bıraktım. Amacım Red Maple idi.)
Otomatik Red Maple ağaçlığım. Steve's Carts ağaç kesici geçip kesiyor.
Ağaç kesicide bir kömür bir de güneş enerjisi motoru var orta boy. Ağaçların arasında ve gece kömür motoru ağaçlardan gelen odunu yakıyor.
Oyunun yarısı Red Maple elde etmeyle geçti.
Wheat Tarlam, yakında ekmek fabrikası kuracağım otomatik.
Bu Cartta sadece güneş enerjisi var. Bir de suları kendiniz yerleştirmelisiniz
Ender Pearl Tarlam, End'e gittikten sonra pek işim kalmadı ama arada sırada topluyorum.
Yeni ME Sistemim. Her şeyimi koyacak kapasitede değil daha. Drive yapmak zor :/
Otomatik Etanol üretme şeysi. Nasıl yapıldığını Açıklamıştım bir konuda ama kaldırdılar konuyu rakı falan dediğim için. İsteyen olursa Tekrar yazarım.
Thaumcraft binam, içi daha yeni, Aspect toplama yaparken içini de çeker yollarım.
Yanda da Witchery Mandrake ve Belladona bitkileri var, Witchery'yi Bende olmayan Jungle ve Dark Oak ağaçlarını elde etmek için kullandım.
(Daha sonra Red Maple için ihtiyacım olmadığını öğrendim )
Turuncu şey Ethanol Dolu tanklar, Tam olarak 1024000 kova ethanol var onların içinde
Genel görünüm, Alttaki Ateşçikler Resonant Jetpack ürünü.
Tinker's Construct
@KovalskiFontlar Hariç her şey benim ulen.
Evin dış kısmı,
Enerji Kaynakları Bifuel Generator. 160 RF/t üretiyorlar.
Paneller de Hardened, 8 RF/t üretiyor her biri 6 tane var.
Arılarım ve Ağaçlarım. Chest melez ağaç fidanı dolu . (Red Maple'a ulaşınca bıraktım. Amacım Red Maple idi.)
Otomatik Red Maple ağaçlığım. Steve's Carts ağaç kesici geçip kesiyor.
Ağaç kesicide bir kömür bir de güneş enerjisi motoru var orta boy. Ağaçların arasında ve gece kömür motoru ağaçlardan gelen odunu yakıyor.
Oyunun yarısı Red Maple elde etmeyle geçti.
Wheat Tarlam, yakında ekmek fabrikası kuracağım otomatik.
Bu Cartta sadece güneş enerjisi var. Bir de suları kendiniz yerleştirmelisiniz
Ender Pearl Tarlam, End'e gittikten sonra pek işim kalmadı ama arada sırada topluyorum.
Yeni ME Sistemim. Her şeyimi koyacak kapasitede değil daha. Drive yapmak zor :/
Otomatik Etanol üretme şeysi. Nasıl yapıldığını Açıklamıştım bir konuda ama kaldırdılar konuyu rakı falan dediğim için. İsteyen olursa Tekrar yazarım.
Thaumcraft binam, içi daha yeni, Aspect toplama yaparken içini de çeker yollarım.
Yanda da Witchery Mandrake ve Belladona bitkileri var, Witchery'yi Bende olmayan Jungle ve Dark Oak ağaçlarını elde etmek için kullandım.
(Daha sonra Red Maple için ihtiyacım olmadığını öğrendim )
Turuncu şey Ethanol Dolu tanklar, Tam olarak 1024000 kova ethanol var onların içinde
Genel görünüm, Alttaki Ateşçikler Resonant Jetpack ürünü.
Tinker's Construct