Tesseract Sorunu ?

metal_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar teseract la netherden lav çekmek için sistemi kuruyorum.fakat netherde ki teseractın yanıonda bekleyince sistem calıso netherden ayrılıp lavı depoladıgım tanka dönünce sistem duruyor.cracked ftb kullanıyorum böle bi sorunun çözümünü bilen yardım etsin lütfen

frozenhead3

Marangoz
En iyi cevaplar
0
aynı şey bende mhystcraft(böyle mi yazılıyor bilmiyorum) o modda flat land de quarry kurardım overworlde geçince çalışmazdı kısacası aynı şey bendede var

samil25

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
büyük ihtimalle chunklar yüklenmediği için chunk loader koyun yanına olcaktır sanırım

Captain

Marangoz
En iyi cevaplar
0
FTB'de bazı eşyalar vardı. Siz orda olmasanız bile chunk'ı yüklüyordu. Hemde bir tanesi ender pearl istiyordu. Şimdi ismini hatırlamıyorum üzgünüm.

samil25

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FTB'de bazı eşyalar vardı. Siz orda olmasanız bile chunk'ı yüklüyordu. Hemde bir tanesi ender pearl istiyordu. Şimdi ismini hatırlamıyorum üzgünüm.
Senin demek istediğin şey "wolrd anchor" (doğru yazmamış olabilirim)

şöyle hani endde kristaller var ya ona benzeyen bir şey olmalı adı "chunk loader"

metal_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hımm chunk loader çözüm olabilir bugün dener bilgilendiirim.[DOUBLEPOST=1370345487,1370338676][/DOUBLEPOST]arkadaşlar chunk loader işe yarıyor bilginize şu an sistem çok iyi calısıyor. samil25 e teşekkürler.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Chunk Spout denen bir alet var, 1 blocktan daha küçük Onlardan koy sen yokken oraların chunkunu yükler yada emin değilim ama oralara kurt koy kurt ne alaka diyeceksin evcilleştirirsen kurtu durduğu yerde chunk yüklenir eski bir taktiktir :)

metal_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Chunk Spout denen bir alet var, 1 blocktan daha küçük Onlardan koy sen yokken oraların chunkunu yükler yada emin değilim ama oralara kurt koy kurt ne alaka diyeceksin evcilleştirirsen kurtu durduğu yerde chunk yüklenir eski bir taktiktir :)
ucuzluk bakımından iyi olabilir chunk loader 2 elmas biraz altın bi de ender pearl var bulması zor oluyo onu da denerim bi