$ Textur Pack Yapma Programı $

cN_LuNaFiXi_AniMeXs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş lar bana textur pack yapma programı lazım biliyonuzmu yani paintte olmuyo da :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Krita
Adobe After Effects
Photoshop
Gimp
GraphicsGale
inDesign
Inkscape
Blender
Maya
AutoCAD
AutoDesk
Spotify

_BurakGider_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
paint.net den yapabilirsin. Ben ordan yapıyorum fakat normal paint gibi değil. Paintin daha nasıl anlatsam,daha özelleştirilmiş hali.

cN_LuNaFiXi_AniMeXs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
paint.net den yapabilirsin. Ben ordan yapıyorum fakat normal paint gibi değil. Paintin daha nasıl anlatsam,daha özelleştirilmiş hali.
tamam denerim.
Krita
Adobe After Effects
Photoshop
Gimp
GraphicsGale
inDesign
Inkscape
Blender
Maya
AutoCAD
AutoDesk
Spotify
bunlar hep resim programı tam istediim gib olmuyo kardeş

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Tembelsen elle yapmaya uğraşma hakikaten zor iş. Adamların yapma aşamalarını izliyorum. Bir blok için 9 10 saat uğraşıyorlar bu yapılan pack'de orta seviye bir popülariteye sahip. En iyileri düşünemiyorum bile. Eğer uğraşmayı sevmiyorsan internette sürüyle pack var indir karıştır. Edit olarak kendin kullan. Ekleme o packleri yapanalrın çoğu Adobe Photosop mu öyle bişi kullanıyor. Zaten onu kullanmak için içinde resim gibi şeylere bir ilgin olması lazım.

Son düzenleme:
En iyi cevaplar
0
Hazır konu texture packken, eskiden www.minecraftcustomizer.net diye bi site vardı.Ordaki packlerde istediğin bloğun görünüşünün alternatif versiyonları vardı seçebiliyordun.Muhteşem bi siteydi bence istediğin Painting'i seçebiliyordun.Bu site kapanmış mı? Benim pc mi girmiyor yoksa acaba

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Hazır konu texture packken, eskiden www.minecraftcustomizer.net diye bi site vardı.Ordaki packlerde istediğin bloğun görünüşünün alternatif versiyonları vardı seçebiliyordun.Muhteşem bi siteydi bence istediğin Painting'i seçebiliyordun.Bu site kapanmış mı? Benim pc mi girmiyor yoksa acaba
Bende giremedim kapanmış sanırım, kendin çizmek istemiyosan BraveHero'nun dediği nova skin gayet iyi bence. Yada diğer texturepacklerden parça parça birleştirebilirsin.

cN_LuNaFiXi_AniMeXs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tembelsen elle yapmaya uğraşma hakikaten zor iş. Adamların yapma aşamalarını izliyorum. Bir blok için 9 10 saat uğraşıyorlar bu yapılan pack'de orta seviye bir popülariteye sahip. En iyileri düşünemiyorum bile. Eğer uğraşmayı sevmiyorsan internette sürüyle pack var indir karıştır. Edit olarak kendin kullan. Ekleme o packleri yapanalrın çoğu Adobe Photosop mu öyle bişi kullanıyor. Zaten onu kullanmak için içinde resim gibi şeylere bir ilgin olması lazım.
ben full textur yapmıcam sadece zırh rengi kask silah fln eğlenmek için