Texture Karışımı Ve Kendi Yapımım :) Hatam Varsa Yazın Hemen Yapacağım :)))

MirhanTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
OyunSandığı Mor TexturePack
1.7.x,1.8 kullanılabilir
Default/PvP TexTurePack

Burada Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:) Hayırlı Olsuuuun :)

Bu Arada VirüsTotal Çok Uzun Sürüyor :/ Sırf Sizin İÇİİİİİN
İnşallah sizede Bendeki Gibi Enchant bugu (Elime alıncabütün slootu kaplıyor ) olmaz :)
VirusTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

DüzelTİLDİİ

Son düzenleme:

MirhanTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
virüs total var aşşağıda sayıları virüstotal.com/(buraya) oalrak yazarsan bulursun :) hemde virüs totali ilk kez kullandım :/ biraz saygı plz[DOUBLEPOST=1440250804,1440250744][/DOUBLEPOST]
Demir pantolon elde mor :(
*virüstotal yine yok :(
**:pof:
nasıl kullanıldığını bilmiyorum ://////

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
virüs total var aşşağıda sayıları virüstotal.com/(buraya) oalrak yazarsan bulursun :) hemde virüs totali ilk kez kullandım :/ biraz saygı plz[DOUBLEPOST=1440250804,1440250744][/DOUBLEPOST]
nasıl kullanıldığını bilmiyorum ://////

E direk öyle verseydin. Çok mu zor ?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İndirdim. Pack yanlış paketlenmiş. rarın içerisindeki klasörde olduğu için ResPack olarak algılamadı baştan. Sonra klasördekileri rarın içine çıkarttım. İlginç bir kafa karşıladı beni, şimdi oyuna girip bakıyorum;

1.8.8 ile girdim oyunda değişiklik olmadı.
1.8 ile girdim gene bir şey değişmedi.
1.7.x denemeye üşeniyorum.

MirhanTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İndirdim. Pack yanlış paketlenmiş. rarın içerisindeki klasörde olduğu için ResPack olarak algılamadı baştan. Sonra klasördekileri rarın içine çıkarttım. İlginç bir kafa karşıladı beni, şimdi oyuna girip bakıyorum;

1.8.8 ile girdim oyunda değişiklik olmadı.
1.8 ile girdim gene bir şey değişmedi.
1.7.x denemeye üşeniyorum.
kardeşim yanlış yazmışım 1.7.2 dene bi kere bende çalışıyor

MirhanTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeşim bende çalışıyor :/ sende sıkıntı var 2 bilgisayarı denedim daha denim leptoplarda çalışıyor 2 leptopa baktım bundada çalışıyor az sonra tekrar bakarım link doğruda rar bozuk olabilir :/ aynı link falan yaparım :////

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim bende çalışıyor :/ sende sıkıntı var 2 bilgisayarı denedim daha denim leptoplarda çalışıyor 2 leptopa baktım bundada çalışıyor az sonra tekrar bakarım link doğruda rar bozuk olabilir :/ aynı link falan yaparım :////

Düzeltip yükle şunu. Kendime özel texture pack yaptırmıyorum, indirdiklerimin hepsi çalışıyor. Daha da indirmem zaten. Merakımdan indirdim, gereğinden fazla uğraştım. Kolay gelsin sana.