Hortlatmıyım ama faitful un x128 surumu yok x64 var ( videoyu izlemedim mesajını gördüm }Faithful x128 olması lazım.
x512 bile var kardeşim ne diyorsun sen?Hortlatmıyım ama faitful un x128 surumu yok x64 var ( videoyu izlemedim mesajını gördüm }
Kendine ait minecraft forum konusunda sadece x32 bulunuyor. Merak ettim x512 kim yapmış ben bulamadım. Link atarmısınız rica etsem.x512 bile var kardeşim ne diyorsun sen?
İnternette biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Texture pack'i yapan kişi tarafından yapılmadı başkası tarafından yapılmış.Kendine ait minecraft forum konusunda sadece x32 bulunuyor. Merak ettim x512 kim yapmış ben bulamadım. Link atarmısınız rica etsem.
Malesef yok bu yanlış bilgilendirmeyi vermeyelim lütfen. Çoğu insan araştırma yapıyor. Bilmediğiniz konularda yorum yazmayalım lütfen. En fazla x32 var. Geriye açılan x64 zart zurt bunlar isim değiştirilip x32 packin konulmuş halleri.İnternette biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Texture pack'i yapan kişi tarafından yapılmadı başkası tarafından yapılmış.
Ben şahsen bir ara gerçekten x512 görmüştüm ama kaldırılmış olabilir bilmiyorum. HaklısınızMalesef yok bu yanlış bilgilendirmeyi vermeyelim lütfen. Çoğu insan araştırma yapıyor. Bilmediğiniz konularda yorum yazmayın. En fazla x32 var. Geriye açılan x64 zart zurt bunlar isim değiştirilip x32 packin konulmuş halleri.
Malesef yok bu yanlış bilgilendirmeyi vermeyelim lütfen. Çoğu insan araştırma yapıyor. Bilmediğiniz konularda yorum yazmayalım lütfen. En fazla x32 var. Geriye açılan x64 zart zurt bunlar isim değiştirilip x32 packin konulmuş halleri.