Texture pazck yapabilen

caca237

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bir texture pack yapabilren varmı ? skype cagatay2373 ulaşın texture yapana premium vercem texture savaşçı texturesi olmalı ben bi resim atcam o resimin kafası envanterde gözükecek falan neyse skype ile ulaşırsanız sevinirim :)

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Aslında Ben Editleyebiliyorum(Daha Doğrusu Yapabiliyorum) Fakat Premiumum Var .s

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bir Resource İçin 60 Tl Değerinde Olan Bir Premium Hesap Vereceğini Düşünmüyorum Vereceğin En Büyük Şey Şu İnternette Tonlarca Olan Migrate Miydi Neydi Dolaşan Premiumlardan Olur :S

• Beğen
Reactions: DIO

caca237

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
evet onikiasd bu arada premiumlar internette gezenlerden değildir[DOUBLEPOST=1426146130,1426146066][/DOUBLEPOST]kanalım var onun için ek olarak 1 prem daha var onu vercem savaşçı texturesi ve envantere resimde verdiğim kafayı yerleştirene

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Resource Pack Workbench Isimli Program ve Photoshop cs5 ile renderlaman gerekiyor 0 dan texture pack yapmak istiyorsan.. Youtube dan videolara bakıp taklit ederek yapabilirsin.

• Beğen
Reactions: DIO

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Resource Pack Workbench Isimli Program ve Photoshop cs5 ile renderlaman gerekiyor 0 dan texture pack yapmak istiyorsan.. Youtube dan videolara bakıp taklit ederek yapabilirsin.
Textue hazırlama konusunda Tolga diye birisi var piyasadaki en iyi silah texturelerinden birine sahip diyorlar bilgin varmı :D

caca237

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bende yapmayı biliyorum ama bilgisayarım eski programlar açılmıyor ondan böyle dedim :)

caca237

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
onikiasd sadece kelle değil kılıç falanda olcak sadece kılıç altın demir elmas tahta zırh falan değişcek