Bertan Taşkıran
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar, texture pack'ime müzik eklemekte sıkıntı yaşıyorum. Yardım edebilecek arkadaşlar varmı acaba?
post kasma
üzgünüm ama buna izin verilmiyor..aramızda şaka var senin yazdigin bile post kasma ? yorum atman bile işine bak
Çok denedim, manuel de yaptım ancak bir sorun var büyük ihtimal audiolarda.. Bana bu konuda yardım edebilirmisin? Skypetan eklersen sevinirim. vita.minecraft
resourcepack workbench indir.. music sounds a gel.. kalanını herhalde yapabilirsin işine yaradıysa bir beğeniyi çok görme..
Herzaman çalmasını nasıl ayarlayabilirim?[DOUBLEPOST=1413050545,1412322161][/DOUBLEPOST]hort.müzikler arada calıyor.. her zaman deil
Nasıl :3[DOUBLEPOST=1413102439,1413102407][/DOUBLEPOST]her zaman çalışması için komut blokları devreye girer
Biliyorum, acaba .ogg'a çevirirken mi hata oldu? :/ogg uzantılı olmalı
Bir clock sistemi yapıp komut bloğuna playsound komutu yazmak gerekiyor...Nasıl :3[DOUBLEPOST=1413102439,1413102407][/DOUBLEPOST]
Biliyorum, acaba .ogg'a çevirirken mi hata oldu? :/
Biraz daha detaylı yazabilirmisin acaba?Bir clock sistemi yapıp komut bloğuna playsound komutu yazmak gerekiyor...
Bir clock oluşturacaksınız. Bir komut bloğuna playsound komutu yazıp clack'u komut bloğuna bağlayacaksınız...Biraz daha detaylı yazabilirmisin acaba?
Clock derken? Repeaterlar ile otomatikleştirmek? Sanırım derdimi anlatamadım ben, ogg dosyalarını koymama rağmen eski sesleri çalmaya devam ediyor.[DOUBLEPOST=1413121076,1413115472][/DOUBLEPOST]Tamam arkadaşlar hallettim konu kilit.Bir clock oluşturacaksınız. Bir komut bloğuna playsound komutu yazıp clack'u komut bloğuna bağlayacaksınız...