thaumcraft hakkında sorularım var?

metal_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yakın zamanda feed the beast oynarken thaumcraft a sardım fakat bazı şeyleri kesinlikle yanlış yaptım ki nedense wand of the adenpt şarj olmuyo 250 vis point kullanınca bitio eskiden kendi kendine şarj olurdu.şimdi olamamya başladı.biraz arastırdım sanırsam aura ile ilgili bişeymiş etrafa silwerwood agacından ekin diyolar falan bu aura yı bu modu bilen bir arkadaş bana geniş bi şekilde açıklayabilirmi ?

Advance

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Auranın kendini şarj ediyor olması lazım "Goggles of Revealing" adlı itemı takıp ekranın sol alt köşesine bak eğer aura ile ilgili değerler görüyorsan aura bir süre sonra kendini şarj edecektir, eğer göremiyorsan bir bugdan dolayı auraların yok olmuş demektir.Düzeltmek için yapman gerekenler;
"Modpack klasörü"\minecraft\config dizinine girmek
Thaumcraft.cfg dosyasını notepad kullanarak açmak
B:aura_nodes=false olanı B:aura_nodes=true yapmak

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Auranın kendini şarj ediyor olması lazım "Goggles of Revealing" adlı itemı takıp ekranın sol alt köşesine bak eğer aura ile ilgili değerler görüyorsan aura bir süre sonra kendini şarj edecektir, eğer göremiyorsan bir bugdan dolayı auraların yok olmuş demektir.Düzeltmek için yapman gerekenler;
"Modpack klasörü"\minecraft\config dizinine girmek
Thaumcraft.cfg dosyasını notepad kullanarak açmak
B:aura_nodes=false olanı B:aura_nodes=true yapmak

Adam pro beyler susun :D

metal_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkürler Advance peki thaumonomicon tamamen bitiren varmı bi de şöle bi staff var adı rod of the nine hells bu stafı survial modda açabiliyozmu yoksa sadece creativedemi ?