The Beast Inside

armagan32

Marangoz
Mesajlar
42
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
14
Puanları
120
Ruh hali
ss_d4bfeb1292dc8f9a32140bccae8404685b63c4ad.600x338.jpg


Selamlar millet bu gün sizler için The Beast Inside oyunun incelemesini yaptım ilk olarak bulduğum kaynakları sonra da incelememi anlatacağım.


The Beast Inside Hikaye

Boston, 1979 yılı. CIA kripto çözümleme uzmanı Adam, karısı ve Emma ile yaşadıkları şehirden uzaklaşır ve kırsal bir alana yerleşirler. Patronları Adam'ı orada güvende tutamayacaklarından emin olamaz ama Adam, askeri kodu test etmek için ormanlıkta sakin bir ortama ihtiyacı olduğuna inanır. Üzerinde çalıştığı iş, Soğuk Savaş'ın ilerleyişini değiştirebilecek özelliktedir. Ancak görünen o ki bu yer düşündüklerinin tam tersine hiç huzurlu değildir...
Adam tavan arasında 19. Yüzyılda sözde ortak evde yaşamış bulunmakta olan Nicolas Hyde adlı bir adamın yazıp çizdiği gizemli bir günlüğü keşif eder. Günlüğü açtığında da, geçmişin kâbusları (kötü rüyaları) , Adam ve Emma'nın hayatını ciddi bir şekilde tehlikeye atacak şekilde Adam'ın bulunduğu zamana ulaşır. Bu iki hikâyenin en kaçınılmaz bir şekilde kesişmesiyle gerilim ve heyecan artar. Uzak geçmiş ve o geçmişin ebedi tutuklusu Nicolas ile Soğuk Savaş'ın kripto çözümleme uzmanı Adam'a karşı. Bu neye sonuç çıkarabilir? Bir birine geçmiş yıllarda kime güvenebilirsiniz?


ss_0c8cb650f41485e406dd41506d9b443e73d9d063.600x338.jpg


Dünya Ve Atmosfer

  • Hyde’nin neslinin unutulmuş malvarlığı olan Blackstone'u farkına varın. Burası akıl alıcı hikâyeyi tamamlaması için dizayn edilmiş zengin bir dünya.
  • Fotogrametri teknolojisi ile sizi içine çeken geniş bir bir ortama dalın. Üç boyutlu olarak yapılmış nesnelerin eklenmesiyle elde edilen atmosferin gerçekçiliğinin keyfini çıkarın.
  • Farklı yüzyıllarda yaşamını sürdüren iki ayrı kişi olarak oynayın. Onların kaderlerinin iplerini elinize alın ve hikâyelerinin nasıl çarpıştığını ortaya çıkarın.
  • İnanılmaz bir geçmişi tecrübe edin, önünüze çıkan gizemleri ve sırları çözün, ipuçlarını biriktirin ve bu hikâyenin nasıl sona ereceğine siz kararlaştırın.
  • Hareket kaydetmesi yapabilen teknolojisi ile korkunun çok ileri ve yeni boyutlarını keşfedin.


Kısa Anlatımı

The Beast Inside, hayatta kalma ve korku türlerine eşsiz ve heyecan veren bir yenilik getirmektedir. Uzun zaman yer altında kalmış sırlar, kişisel trajediler ve birçok delilik ile dolmuş bir hikâyenin içinde dalın. Karanlık bir sayfa ile bir birine bağlanan iki kişiyi canlandırın.


Bana Kalırsa

Oyun gayet güzel ve hoş olmuş çok güzel bir emek harcı yapılmış bunun yanında oyunda aşırı ilgi çekici bir gizem havası bulunmakta ve derinlik gizlenmekte oyunun atmosferi sizi zaten otomatik olarak sizi içinize çekiyor. Bunun yanı sıra oyun sizlere yeni teknolojiler kullanıyor en sevdiğim özelliği de buydu oyunu oynamaya pek çok fazla fırsatım olmadı izlediğim gameplay (oynanış) ve inceleme videolarından yola çıkmış bulunmaktayım bu arada Bana Kalırsa başlığını da her konuda yapmayı düşünüyorum sizler fikrinizi yorum kısmında belirtebilirsiniz yoruma göre hareket etmeyi düşünüyorum ondan dolay kesinlikle yorumunuzu eksik etmeyin eksiklerim ve hatalarım olmuş ise yorumda belirtin lütfen teşekkürler beni dinlediğiniz için görüşürüz .

SON
 



Üst