The Bukkit Games Pluginli Serverimde Map Açılmıyor Acil Yardım !!!!!!!!!!

EmreAwesome

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Başlıktata Belirttiğim Gibi Ben Bitane Kit'li Hunger Games Serveri Açmıştım ( The Bukkit Games 1.7.2) Plugini ile... Önce indirdiğim Mapı Servere Atıyorum sonra Plugin--->The Bukkit Games ' in içine atıyorum sonra ise world.txt not defterini açıyorum ve dünya ismini world yapıyorum. world 2 - 3 - 4 -5 ... leri siliyorum sadece world kalıyor yani :D sonra kaydedip kapatıyorum. Oyunu Açtığımda Ormanlık Bir Alanda Başlıyor Haritayı Bulamıyorum ! Acil yarDım Ederseniz Çok Sevinirim !

Şimdiden Teşekkürler,

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak ana mapa o tek mapı ekle thebukkitgamesin içinede at o mapı config dosyasından su ayarı yap birde
Kod:
REGEN_WORLD: true
bunun true olması gerekli bunu kontrol et.
Birde o world dosyasının içinde sadece o attığın mapın adını yaz world yazdıysan mapın adıda world olsun bundan sonra olması lazım.

EmreAwesome

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bak ana mapa o tek mapı ekle thebukkitgamesin içinede at o mapı config dosyasından su ayarı yap birde
Kod:
REGEN_WORLD: true
bunun true olması gerekli bunu kontrol et.
Birde o world dosyasının içinde sadece o attığın mapın adını yaz world yazdıysan mapın adıda world olsun bundan sonra olması lazım.

YAPIYORUM ABI AMA YINE ORMANLIK BIYER ACILIYOR HATTA SEN VERDIGIN MAPLARDAN 1. sini Attım Yine OLMUYOR YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
herkes aynı sorunu yaşadığından dolayı haftasonu hazır paketi yayınlayacağım.[DOUBLEPOST=1400592181,1400591532][/DOUBLEPOST]Pardon yanlış söylemişim false yap onu çok özür dilerim.