DrzL
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar bir tane harita üstünde çalışıyordum ve bitirdim.Yapımı fazla uzun sürmedi ve ayrıca bir seri halinde paylaşacağım.Bu harita başlangıç yani 1. bölüm , diğerlerini daha ayrıntılı yapmaya çalışıp command blocklardan ve redstone devrelerinden yararlanacağım.Hikaye'nin konusunu ayrıyetten bir post olarak açmıştım ayrıyetten buraya yazmama gerek yok heralde.
Hikaye'yi öğrenmek için buraya tıkla !
Not : O linkteki hikaye şu an yaşadığımız andan önce geçmektedir.
Ve işte oyundan bir görüntü : (Fazla atmadım çünkü tadı kaçmasın, zaten burasından sonra yer altında geçiyor.Diğer haritalarımda yer altıyla o kadar ilgimiz olmamasına özen göstereceğim bu biraz baştan sağma gibi bir şey oldu )
Gelelim şimdi linklere.Haritadaki dosyada texture pack vardır.Onu kullanmak zorunludur çünkü map ona göre yapıldı.
-İndirme linki için bana tıkla !
-VirusTotal için bana tıkla !
Hikaye'yi öğrenmek için buraya tıkla !
Not : O linkteki hikaye şu an yaşadığımız andan önce geçmektedir.
Ve işte oyundan bir görüntü : (Fazla atmadım çünkü tadı kaçmasın, zaten burasından sonra yer altında geçiyor.Diğer haritalarımda yer altıyla o kadar ilgimiz olmamasına özen göstereceğim bu biraz baştan sağma gibi bir şey oldu )
Gelelim şimdi linklere.Haritadaki dosyada texture pack vardır.Onu kullanmak zorunludur çünkü map ona göre yapıldı.
-İndirme linki için bana tıkla !
-VirusTotal için bana tıkla !
Son düzenleme: