The Castle SkyWars | FergusBT

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0

Öncelikle herkeze merhabalar.Bu sefer ki yapımız bir skywars haritası.Umarım hoşunuza gider,Harita ile ilgili detayları ise resimlerin aşağısından öğrenebilirsiniz.Çok uzatmadan resimlere geçelim;

http://i.hizliresim.com/QWXbilemem.png

Harita Bilgileri

12 adet oyuncu adası bulunmakta.Oyuncu adasında 2 sandık,minik gölet,şeker kamışları,minik maden,2 ağaç ve minik bir tarla vardır.Harita'da toplam 28 sandık bulunmaktadır.

Ekibimiz
@ByAehn ByAehn
@Aragorn04 Aragorn04

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha çok bedwars, ayrıca yapılar fazla içnten dıştan koymuşsun düz bişi kalmamış

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@Neria nınkine teq atar
*çok güzel olmuş

Sent from my iPhone using Tapatalk
İsmimi kalite bile ifade edemeyecek düzeyin altında bulunan karalama yapılara etiketlemeyin benimki 'tek başıma' çok kısa bir sürede bitirdiğim bir çalışma ücretsiz isterseniz kullanabilirsiniz isterseniz kullanmazsınız ama laubali yorumlarınızdan beni ve beni ilgilendiren şeylerden uzak tutmanızı istiyorum.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
İsmimi kalite bile ifade edemeyecek düzeyin altında bulunan karalama yapılara etiketlemeyin benimki 'tek başıma' çok kısa bir sürede bitirdiğim bir çalışma ücretsiz isterseniz kullanabilirsiniz isterseniz kullanmazsınız ama laubali yorumlarınızdan beni ve beni ilgilendiren şeylerden uzak tutmanızı istiyorum.
Doğru söylemişsin.Bir sonra ki yapıyı copy paste ile yapı yaparım,senin gibi.

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Harita gayet güzel ama biraz büyük olmamış mı? skywars'a bu anca +300'lük sunucuya gider :D

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
@Neria nınkine teq atar
*çok güzel olmuş

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler

Harita gayet güzel ama biraz büyük olmamış mı? skywars'a bu anca +300'lük sunucuya gider :D

12 kişilik klasik bir harita.Yeni bir sunucu açacaklar için ideal olabilir gibi.