The Conjuring [Korku Seyansı] Map %60 tamamlandı

Scablo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:log: Merhaba Arkadaşlar
:iskelet: Uzun süre bu mapın buildiyle uğraşıyorum.. The Conjuring adlı filmi yapmak istedim.. Mapta sadece devreler kaldı.. Açıkcası ben baya indirmeyi ve ilgiyi bekliyorum çünkü diğer Horror maperlar artık bu işi cıvıttı 2 şey koyup map yapıyo saçma.. Mapı hafta sonları devam ettireceğim devreler uzun sürcek galiba size en az yarım saatlik bi gameplay sunmayı planlıyorum.. Gelelim ScreenShotlara :
:zombi:
SCREENSHOTS
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

:kitaplık: Lütfen yorumları eksik etmeyin

SerialKiller

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Diğer korku mapi yapanlar cıvıttı diyorsunda senin haritanda onlara benziyor yani.Adam bir yetimhane mapi yaptı arkasından gelen onlarca korku mapı aynı şeyi yaptı sırf buildleri değiştirerek.Yani biraz yenilikçi olun.Bu kadar benzemez korku maplerı ya.Azcık yabancılara bakın da sonra yapmaya başlayın.

Scablo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Diğer korku mapi yapanlar cıvıttı diyorsunda senin haritanda onlara benziyor yani.Adam bir yetimhane mapi yaptı arkasından gelen onlarca korku mapı aynı şeyi yaptı sırf buildleri değiştirerek.Yani biraz yenilikçi olun.Bu kadar benzemez korku maplerı ya.Azcık yabancılara bakın da sonra yapmaya başlayın.

Map bundan ibaret degil kardesim spoiler vermek istemedim Sadece resource pack aynı diye buildleride aynı diye kıyaslıyamazsin Evet resource pack yapmaya çalıştım olmadı ama adamın resource packine yeni sesler falan ekledim[DOUBLEPOST=1419079029,1419078774][/DOUBLEPOST]
O kapılı koltuk bayağı ilgimi çekti :D Bekliyorum :)
Elimden geldigince hızlı bitirmeye çalışıcam redstone hakkında bilgim fazla değil onlarıda alıcam :D Spoiler istersen o koltuğa şeytanın içine girdiği mob oturtcam :D

Scablo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D Şu anlık sorunum redstone bilgisi eksikliği :D bide hikayede nerde ne yapsam seçemiyom :D

Scablo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sakarat15 bir şey sorcam önceki versiyonlarda setblockta bloğun kodunu yazarak oluyodu artık ismini yazmamız gerekiyo yazıyorum ingilizce olara item adı geçersiz oluyo nasıl olcak?

Scablo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok olmuyo öyle ama buldum mesela stained_glass_pane 6 şeklindeymiş[DOUBLEPOST=1420472924,1420472872][/DOUBLEPOST]Mapı sana link atsam nasıl gidiyo fikir falan verir misin?

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Filmi aşırı güzeldi.Normalde hiç korku filmi izlemediğim halde filmini izlemiştim.Böyle kadın lambayı yakıyor kapılar birden açılıyor falan.İzlemeyenler mutlaka filmini seyretsin.Umarım mapi de güzel olur.