The Day of Doom Harita çalışmamız.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Hsbas ve ben(clapy eski nick ile cLaPsTR) yeni bir harita çalışmasına başlamayı düşünüyoruz. İsmi The Day of Doom. Yaptığımız paylaşımdan esinlerenerek aklımıza geldi ve dünyanın sonunu anlatan bir haritada hikayesi ile bir adventure map tarzı map hazırlasak güzel olabileceğini düşündük. Ama hala fikir oturmuş değil. Yani neler yapacağımızı yada nasıl bir hikayeye bürüneceğine kesin olarak karar vermedik. Yakında sizlere konu üzerinden ayrıntılı bilgi vereceğiz. Şimdilik bir taslak. Sizlerden aklınızdaki hikaye ve fikirleri aktarmanızı ve haritayı daha kapsamlı ve güzel hale getirebilmemiz için yardımcı olmanızı istiyorum.İyi forumlar.

Kullanmayı düşündüğüm bazı sistemler var. Yani bu yüzden command block ile ilgili biraz bilgi sahibide olmam gerekiyor. Yani mesela siz haritanın hikayede 3. aşamadasınız ve yönergeyi okudukdan sonra önündeki binanın yıkılmasını görmeniz gerekiyor. Bunu yapmak için aslında redstone devreside kullanılabilir. Bilmiyorum şuanlık emin değilim.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hmm kıyamet günü fena değil nasıl katkılar bekliyorsunuz bizden :p ?

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Hmm kıyamet günü fena değil nasıl katkılar bekliyorsunuz bizden :p ?

Hikaye nereden başlasın yada hikayede ne tarz olaylar gelişsin gibi. Örnek olarak bir oyun düşünelim oyunun görevlerini yaparken mesela x çıkar bişeyler saçmalar bizle gelir yada ilerde bir araca binmemizi ister bizim haritamızdaki ögeler neler olsun . Kafamdaki hikayeyi dahada geliştirmek adına :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hikaye nereden başlasın yada hikayede ne tarz olaylar gelişsin gibi. Örnek olarak bir oyun düşünelim oyunun görevlerini yaparken mesela x çıkar bişeyler saçmalar bizle gelir yada ilerde bir araca binmemizi ister bizim haritamızdaki ögeler neler olsun . Kafamdaki hikayeyi dahada geliştirmek adına :sırıtmak:
Bir şehir yapın yanan bi şehir :WQEWQE

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benim çok değişik fikirlerim var advanture maplarda bunları kullanıyorum konum var CESET V MAP 1 diye helikopter geliyor H alanına iniyor biniyoruz uçuyoruz paraşüte atlıyoruz filan telefonla konuşuyoruz asansör yapıyorum bunun gibi faktoryelleri gerçekleştiriyorum yinede emin olmak istiyorsanızz mapını bi deneyin

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
benim çok değişik fikirlerim var advanture maplarda bunları kullanıyorum konum var CESET V MAP 1 diye helikopter geliyor H alanına iniyor biniyoruz uçuyoruz paraşüte atlıyoruz filan telefonla konuşuyoruz asansör yapıyorum bunun gibi faktoryelleri gerçekleştiriyorum yinede emin olmak istiyorsanızz mapını bi deneyin

paraşüte atlıyoruz SADSDWQE:WQE:WQEQW
olm gece gece :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hikaye ----
Sıradan bir gün.Kahramanımız karakola doğru yürüyor.Ve tam kapının önünde şehrin arasından adeta fışkıran ikiz kuleler aniden göçük verip yıkılıyor..İkiz kulelerin yıktığı 4 büyük su deposu ile şehrin ufak bir bölümü sel olurcasına ıslanıp,halk boğuluyor.Kahramanımız şans eseri kanalizasyonda bir köşeye düşüyor.Ve gördüğü manzara karşısında şok oluyor.
-----------
Buraya kadar iyiyse devam edebilirim ?

Leeeyn kanalizasyona karışmayın benim map orda geçiyor zaten :D

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hikaye ----
Sıradan bir gün.Kahramanımız karakola doğru yürüyor.Ve tam kapının önünde şehrin arasından adeta fışkıran ikiz kuleler aniden göçük verip yıkılıyor..İkiz kulelerin yıktığı 4 büyük su deposu ile şehrin ufak bir bölümü sel olurcasına ıslanıp,halk boğuluyor.Kahramanımız şans eseri kanalizasyonda bir köşeye düşüyor.Ve gördüğü manzara karşısında şok oluyor.
-----------
Buraya kadar iyiyse devam edebilirim ?

şehirde sel olyor ama kanalizasyon boş tasarımlara hayranım :D

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Kardeş dikkat edersen bir köşeye düşüyor yani az çok olayın etkisinden kurtulmuş halde olacak şekilde.

Hikayeyi ikiz kulelere bağlamak aslında güzel bir fikir yalnız kıyamet günü bu yani sadece dünyanın ufak bir bölgesi olarak kısıtlamak hikayeyi doğrumu sizce daha global bir hikaye olabilir 2012 filmindeki gibi.

---------------

Senin mapinide denerim :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Harita Yapmada Kötüyüm Ama Server Açıcaksanız Kızıltaşlarda Yardım Ederim. Açarsanız Özel Mesaj Atın.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
İstersen daha devam edeyim hikayeye --------
Kahramanımız gördüğü şey karşısında şok olur.
(Aynı zamanda Güney Kore'De.Not:Kahramanımız Amerika'Da yaşamaktadır.)
İchigo adlı bir turist rehberi şehirde bir gariplik olduğunu sezer.Öte yandanda işini yapmaktadır.
Tam büyük nehiri tanıtacakken Aniden nehirde olmayacak şekilde yeşil renkli bir akıntı gelmeye başlar.
Ve birden bütün su yukarı fışkırır.Şehrin diğer büyük binalarından ise garip sesler çıkmaya başlar.Ve nehrin yanındaki Seoul kulesinin camları kırılır.Büyük cam kırıklarından kaçan ichigo tüm turistlerini alıp şehir merkezindeki büyük anıta gitmeye çalışır.Yolda kanalizasyon kapakları yerinden fırlar ve bir kaç turistle birlikte gök yüzünde yolculuğa çıkar.Durumu anlayamayan ichigo anıtın tam ortasından bir şey fırladığını görür ve aniden orada bayılır..
(Aynı anda Afrika'da)
Her gün ki gibi su kuyusuna giden Aakif yürüdüğü kumların normal bir günden daha fazla olduğunu düşünmektedir.Su kuyusuna kovasını atıp suyu çekmeye başlar.Fakat Aakif suyun yeterli kadar olmadığının farkında değildir.Ve kovayı çekmeye çalıştığında suyun tamemen bitmek üzere olduğunun farkına varır.Üzücü haberi ailesine vermek için yürüdüğü yolda garip birşeyler olduğunu farkeder ve birden hızlanarak köyüne gitmeye çalışır.Fakat Aakif gördüğü manzara karşısında şaşırır !
-----------------
Devamı gelsin mi ?

Güzel gidiyorsun devam :D

liqardo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En önemlisi build.Build'i güzel yaparsanız hikaye çok da önemli değil.İnsanlar binalardan blocklardan ortamdan etkilensin yeter.Fakat birde hikayeyi sağlam yaparsanız o mükemmel olur.Şimdiden başarılar.