- En iyi cevaplar
- 0
Ben bütün whiterun'daki dükkanları soymuş eşyaları evime bırakmıştım en sonunda bug olmuştu evime ne zaman girsem mapten aşağıya düşüyordumBüyücü uyurken cebinden almıştım anahtarı.
Ben bütün whiterun'daki dükkanları soymuş eşyaları evime bırakmıştım en sonunda bug olmuştu evime ne zaman girsem mapten aşağıya düşüyordumBüyücü uyurken cebinden almıştım anahtarı.
Dükkanları çok fazla soymanla alakası olamaz.Ben bütün whiterun'daki dükkanları soymuş eşyaları evime bırakmıştım en sonunda bug olmuştu evime ne zaman girsem mapten aşağıya düşüyordum
Yok bir sürü eşya evde birikti sandığa koymadım içeri bir giriyordum 2-3 adım atarken mapten aşağıya düşüyordumDükkanları çok fazla soymanla alakası olamaz.
Birde SincapDoğansın. Kimse beni takmıyor diyorsun. Tabi takmaz. Millet demircilik, simyacılık, hancılık yapsın sen çöpçülük yap.Yok bir sürü eşya evde birikti sandığa koymadım içeri bir giriyordum 2-3 adım atarken mapten aşağıya düşüyordum![]()
Oyunu açık mı bırakıyorsun acaba? (Oyunun orjinal olduğunu farz ediyorum)Arkadaşlar hazır yardım konusu paylaşayim,Benim steam'imde hiçbir skyrim modu inmiyor,Normalde moda abone ol butonuna bastıdığınızda steam otomatik man modun dosyalarını indirir,Ama me yazıkki ben basdığımda indirmiyor ve şöyle bir mesaj veriyor:
"Bu öğeLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.eklendi. Bazı oyunların, öğeler indirilmeden önce yeniden başlatılması gerekebilir."
Ne yapmam gerek?
Ama abeey ben FUS RO DAH çekiyom Ejdarha deşiyomBirde SincapDoğansın. Kimse beni takmıyor diyorsun. Tabi takmaz. Millet demircilik, simyacılık, hancılık yapsın sen çöpçülük yap.![]()
Evet oyunum orjinal ve açık bırakmıyorum,Nedense internetde bu sorunla ilgili hiçbir konu yok,İlk karşılaşan benim herhalde.Oyunu açık mı bırakıyorsun acaba? (Oyunun orjinal olduğunu farz ediyorum)
Ben de farklı bir oyunda oluyor o hataEvet oyunum orjinal ve açık bırakmıyorum,Nedense internetde bu sorunla ilgili hiçbir konu yok,İlk karşılaşan benim herhalde.
Bilmiyorum bende ilk defa senden duyuyorum. İstersenEvet oyunum orjinal ve açık bırakmıyorum,Nedense internetde bu sorunla ilgili hiçbir konu yok,İlk karşılaşan benim herhalde.
Skyrim nexus a ne yazıkki türkçe yamayı koymamışlar ;(Bilmiyorum bende ilk defa senden duyuyorum. İstersenLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.indir.
Yamaların türkçe çevirileri mevcut. En çok mod Nexsus'dan indiriliyor. Korsan sürümlere de uygun.Skyrim nexus a ne yazıkki türkçe yamayı koymamışlar ;(
Hayır benim dediğim oyunun türkçe yaması,Nexus a koymamamışlar.Yamaların türkçe çevirileri mevcut. En çok mod Nexsus'dan indiriliyor. Korsan sürümlere de uygun.
Yama'yı korsan olarak da kurabilirsin ben ilk başta öyle oynuyordum. Menü dışında her şey %100 türkçe olmuştu.Hayır benim dediğim oyunun türkçe yaması,Nexus a koymamamışlar.
Eğer kaynağı hatırlıyorsan atabilirmisin, Bidliğim kaynaklar pek sağlıklı anlatmıyorlarda.Yama'yı korsan olarak da kurabilirsin ben ilk başta öyle oynuyordum. Menü dışında her şey %100 türkçe olmuştu.