The Forest (minecraft Gelişmişi ? & Benzeri ? ? ? )

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Uçakta hiç cesed yok ve o beyaz şeyler mutasyona uğrayıp canavar olmuş olabilirmi? insanlardı sanırım uçakta insan yoookkk çok korkutucu
Evet arkadaşlar videonun ilk dakikalarına bakın adam yanına bakıyor hiçkimse yok? Yada o mutantlar gelip o cesedleri götürdüyse? Hatılarsanız 52. saniyede galiba mağaraya giriyo orda kemikler vardı?

ByAssasin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar videonun ilk dakikalarına bakın adam yanına bakıyor hiçkimse yok? Yada o mutantlar gelip o cesedleri götürdüyse? Hatılarsanız 52. saniyede galiba mağaraya giriyo orda kemikler vardı?
arkadaşlar ben yanılıyom heralde bazıları ya mutant olmuş yada mutantlar adada insanları yemişler bizde onlardan sonra ayağa kalkıp ilerliyoruz yada mutantlar yemek için ava çıkar uçağı görür herkezi alır evlerinde yer kemikleri kalır

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben yanılıyom heralde bazıları ya mutant olmuş yada mutantlar adada insanları yemişler bizde onlardan sonra ayağa kalkıp ilerliyoruz yada mutantlar yemek için ava çıkar uçağı görür herkezi alır evlerinde yer kemikleri kalır
Sanırım sadece bizi görememişler şimdiden korktum asla uçağa binmicem :D

kronos75

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
oyun güzele benziyo bir denemek lazım :) ama şu çıplak + slenderman=beyaz çıplak adam yaratıkları baya ürkütücü :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu Slenderman Çakması Mutantlar Olmasaydı Baya Bi Zamanımı Ayırırdım .D

MertKnr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi Peaceful Mod Varsa İndircem Oynayan Söyleyebilirmi ? :D[DOUBLEPOST=1380985541,1380985161][/DOUBLEPOST]Şu Anda İniyor Umarım Korkudan Bağırmam :D

DJ_Minecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çıktımı çıkmadımı karar verin artık çıktıysada link atında indiriyim.Vede aynen beaceful mod varsa çok hoş olur yada no mob diye bi seçenek falan olursa.

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler o sizin tabiriniz ile "mutantlar" ve korku oyunun asıl teması, adamlar korku oyunu yapıyor Mc gibi survival değil. Ancak bu demek değildir ki oyunda survival yok, var ama oyuna sadece zevk katmak için, mc ye benzetmek için değil:)

KiLLeR_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlız onlar mutant değil yamyam.stelik gayet insansı özellikleri var galiba sadece karınları aç.