THE HUNGER GAMES-1 (açlık oyunları)

sizce hikaye nasıl? ve davamı gelsin mi?

• güzeldi devamı gelsin

Kullanılan: 0 0.0%
  • ortaydı devamı gelebilir

• kötüydü devamı gelmesin

• berbattı devamı kesinlikle gelmesin

• Kullanılan toplam oy
    3

tprk12

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
THE HUNGER GAMES

oyunun çıkışı: 5 yıl önce bir grup genç ormanda kaybolurlar ve birbirini bulamazlar bazı kişilerin piskolojik hastalıkları çıkmıştır ve ormanda birbirilerini buldukları anda herkes birbirini öldürmeye başlamıştır ve bu yerden sağ çıkan kişinin hastalığı çıkmamıştır ve bu oyunu başlatmıştır

1. bölüm

her yıl hunger games için 12-18 yaş arası çocuk seçilir bu bir kura dır ve ben ise bu yıl kura ya katılmak zorunda kaldım herkes toplanmıştı polisler etrafı sarmıştı ve kura lar çekildi ve kağıtta adım çıktı buna inanamıyordum 24 kişinin içinde nasıl sağ kalabilirim ki? ve devam etti rakipler çok zorluydu bunu başaramazdım oyun gününe gelmiştik bütün oyuncular yerlerini aldı ve önümüzde aletler vardı ve arkamızda koca bir orman ama ormandan kaçılmıyordu sınr vardı ama çok büyüktü ve geri sayım başladı geri sayım bittiği zaman herkes birbirini öldürmeye başladı kimi yerden bıçak aldı ve bıçağı fırlattı kimi ise ok atım öldürüyordu çok dehşet bir sahneydi ben ise ormana girdim ve ormanın içine doğru koştum tan 9 kişi ölmüştü her bir ölen için top sesi duyuluyordu ben kamp kurucak yer arıyordum ve arkamdan sesler geldi bir kişi diğerini kovalıyordu kovalayanın elinde benzin ve kibrit vardı kaçan kişi yere düştü ve diğeri onu yaktı sonra adam bana baktı ve ben kaçmaya başladım ardından arkama baktım ve adam benim peşimi brakmıştı ve rahatladım bir kamp kuriyim dedim ve bir kamp kurdum bende bir çanta kapmıştım ve içinden çıkmıştı ve çadırı kurdum bi mağaraya saklanmıştım zaten gece olunca uyumaya çalıştım ertesi sabah mağrama doğru sesler duydum ve konuşm sesleri biri gel şu mağraya girelim diyordu sanırım bunlar grup kurmuş birkaç kişi olmalıydı buradan kaçmalıydım yoksa beni öldürürlerdi
1. bölümün sonu

(arkadaşlar bunun kitapı ve filmi vardır ama ben kendi aklıma göre tasarladım)

tprk12

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
istek olduğundan yazmaya devam edeceğim yazınca konunun linkini vericem