The Islands (Unity Oyunum)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Oyunu yapmak bana artık pek eğlenceli gelmemeye başladı. Bende oyunun yapımına son vermeye karar verdim. (Ara ara bi kaç update gelebilir ama bilmem) Fakat oyunun öyle kalmasını istemediğim için de kaynak kodunu herkese açtım

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Unity 4.6 PRO gerektirir)

Oyunda benim de emeğimin geçtiğinden bahsettiğiniz sürece oyunun adını vs. değiştirip tekrar paylaşmakta serbestisiniz.

Fakat hala oyunun konusunu görmek isteyenler, bir iki satır aşağıya bakabilir :)

Bir oyun yapıyorum. Oyunun indirme linki aşağıdadır. Oyun tam bitince Mac ve Linux sürümleri eklenecektir.

Kontoller:
WASD = hareket
Space = zıplama
Mouse = bakma + Ağaç kesme
ALT+F4 = çıkış (evet bi tuş vs. koymadım)
E = Envanter
C = Crafting

Değişmeler:
4.0e
+ UI iyileştirildi
+ Taş eklendi (ağaçlar gibi kırılabiliyor)

4.0d
+ Crafting Eklendi

4.0c
% Oksijen bitince ölmeme düzeltildi
+ Başlangıç ekranındaki resim değiştirildi

4.0b
+ Ağaçlar artık devriliyor
+ En basitinden envanter eklendi.
+ El eklendi

4.0a (Oyun tamamen değişti)
+ Harita Değişikliği
+ Ağaçları kesebiliyorsunuz
% Ağaçların içinden geçilemiyor
+ Ana menü değişikliği
+ Oyuna ad buldum ("The Islands")
+ 4 Ada eklendi
+ Açlık barı eklendi
+ Daha da gerçekçi su eklendi
+ Gece gündüz döngüsü eklendi
+ Minimap Eklendi
+ Bütün scriptler C# olarak ayarlandı!

3.0a
- pdb dosyası gereksiz oldupundan silindi (20MB 10MBye indi)
+ Ana menü eklendi
+ Ölünce artık en baştan başlanıyor

2.0

+ Can Barı
+ Oksijen Barı
+ Gölgeler
+ İsimsiz oyun yazısı (bir isim bulununca değişecektir)
% Dağdan gelen suyun su özelliği olmaması düzeltildi

1.0

+ İlk Sürüm

Resimler:

Link (v4.0d):

Link (v4.0e):

Son düzenleme:

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Unity'nin sitesinden Ücretsiz Silah Modelleri İle FPS Yapabilirsin.Ayrıca Karakterleri VS de Sitesindeki Model Kısmından Ücretsiz Olanları Kullanabilirsin.FPS Tarzı Yapacaksan Büyük ihtimal İle Online Desteği Sana Zor Gelecek.Eğer FPS Yaparsan CoD Gibi Böyle Uzun 1 Kişilik Bir Oyun Yap.

Ama Yarış Oyunuda Yapabilirsen Oda Tavsiyemdir.Evet Modifiye Zor Belki Eklemezsin Ama Şöyle Deneme Amaçlı İşsizlik Olarak Etrafta Gezebileceğimiz Bir Araba Olsa İyi Olur

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Unity'nin sitesinden Ücretsiz Silah Modelleri İle FPS Yapabilirsin.Ayrıca Karakterleri VS de Sitesindeki Model Kısmından Ücretsiz Olanları Kullanabilirsin.FPS Tarzı Yapacaksan Büyük ihtimal İle Online Desteği Sana Zor Gelecek.Eğer FPS Yaparsan CoD Gibi Böyle Uzun 1 Kişilik Bir Oyun Yap.

Ama Yarış Oyunuda Yapabilirsen Oda Tavsiyemdir.Evet Modifiye Zor Belki Eklemezsin Ama Şöyle Deneme Amaçlı İşsizlik Olarak Etrafta Gezebileceğimiz Bir Araba Olsa İyi Olur
aynn

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1

cod tarzı değilde gta vs. tarzı bir şey yapmayı düşünüyordum. Ama başka fikir çıkmassa öyle yaparım.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
çok basit olmuş ayrıca kontrollere bile uğraşmamıssın :D oto zaten o kontroller yardım gerekiyorsa bana sorabilirsin

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
script te ve şu modellemede yardım edebilirim daha hızlı konuşmak için yada yardım için ekle skype e adventure.mapers_2

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

O araba seyini dusundum yaptim ama android icin yapiyodum sensorle donmeyi haftalarca aradim ugrastim olmadi (muhtemelen basit bisey :))bende birakmistim sonra pc bozuldu fomat atmak zorunda kalinca proje gitti halbuki devam edicektim ayrica guzel bir pc alinca unitye baslicam guzelce hayirlisi cok konustum :D :D

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi