The Last Survivor 1.0 Beta Türk Oyunu

Oyun

• Gelişir

Kullanılan: 4 80.0%
  • Gelimez

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamen Kendim Kodlamış Olugum Oyunu Tanıtıcagım Daha 1.0 Da Oldugu İcin Pek Özellik Yok Oyunda Envanter Ağaç Kesme Taş Kırma Çadır Kamp Ateşi Ve O Tür Şeyler Vardır Envanteri Açmak İcin E Tuşunu Kullanınız Şuanda Bu Sadece Bir Rehber Ve İsteyenlere Özelden Oyunu Vericegim Ve Oyunda Bir Sorun Yüzünden 800x600 de Oynamanız Önerilir Ve Bandicami Acınca Oyun Kasdıgı İcin En Kötü Grafiklerde Oynmak Zorunda Kaldım Oyunda Gölgelendirme Bile Vardır
Hadi Rehberimize Başlıyalım

İlk Resimler(Ana Menü Dandik Diye Göstermedim):
Başlangıc

Base Yaparken

Çit Koyarken

Manzaralıyken

Crafting Yaparken

Kamp Ateşi Koyarken

Oyuna Eklenicekler:
Torch,Yüzme,Tekne,Ev,Silah,Vahşi Hayvanlar, Açlıkdan Ölme

Oyundaki Buglar:
Balık Koyarken Kamp Ateşine Bir Sorun Var Her Tarafından C Ye Abanırsanız Koyar
Balıklar Çok Yukarda Yakalamak İcin

Bazı Yerlerden Haritadan Düşülüyor

Tuşlar:

W A S D = Yürüme

Shift = Yakında

C = Balık Koyma Kamp Ateşine

Left Mouse Button = Kamp Ateşindeki Yemegi Yeme

F = Alma Kullanma Falan

B = İnşa Etme
Craftingler:

2 Odun 4 Stick
12 Stick 1 Kamp Ateşi
6 Stick Cit
32 Stick Çadır

Rehber:
Yemek Yeme

Balıgı F İle Yakalayıp Kamp Ateşine Koyarsanız 10 Saniye Sonra Pişicekdir Buna Sag Klik Yaparsanız Yersiniz

Ağaç Kesme

Sag Tuşa Basarsanız Kesersiniz Ve 5 Vuruşda Agaç Yere Düşer 5 Odun Verir

Taş Kırma

Sag Tışa Basarsanız Kırarsınız Ve 4 Vuruşda Yok Olup 4 Taş Verir

Balta Alma - Balık Yakalama

Yanlarına Gidip F Ye Basın Ve Alın

Çanta Açma

E Ye Basılı Tutun Ve Açın

Buraya Kadar Okudunuz İçin Teşekürler

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Gelismez, duz gidiyorsun iste, tek seri izleyip de yapilmaz o isler. Biz bosuna mi oramizi buramizi yirtiyoruz unityDocs dan ogrenmek icin :(

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Etrafa biraz daha dağ taş ekle bence ayrıca diğer hayatta kalma oyunlarına benzememesi için daha önce yapılmamış şeyler yapabilirsin. Mesela The Stomping Land dinozor teması eklemişti. Sen de değişik şeyler ekleyip oyunu ilgi çekici yapabilirsin. Kolay gelsin.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelismez, duz gidiyorsun iste, tek seri izleyip de yapilmaz o isler. Biz bosuna mi oramizi buramizi yirtiyoruz unityDocs dan ogrenmek icin :(
Saygı Duyuyoum Seçimine Ama The Forest Nasıl ? İlk Aşamaları Agac Kes İnşa Et Mob Öldür Ev Yap Oyna Ama Yinede Seçimine Saygı Duyuyorum Yorum İcin Teşşekürler

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Saygı Duyuyoum Seçimine Ama The Forest Nasıl ? İlk Aşamaları Agac Kes İnşa Et Mob Öldür Ev Yap Oyna Ama Yinede Seçimine Saygı Duyuyorum Yorum İcin Teşşekürler
Oyunun konusu ile bir sorunum yok. Benim sorunum Unity Dersleri ni izleyip onun aynisini buraya koyman.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çalış, kazan, adam ol, bir namaz kıl fatiha oku daha hızlı yaparsın.
Yeni ve yaratıcı fikirler eklersen oyunu çekici kılarsın şu an pek ilgi gösteremedim .-.