The Legend DreamSolider ''Survival'' Server Eğlencenin Tek Adresi !

Serveri Beğendiniz mi ?

• Kullanılan toplam oy
    1

khobbit

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
EA_DreamGaming ten Herkeze Merhaba Arkadaşlar Bu Konuda Yeni Açtığım Serverin en Kapsamlı Forumda forum.minecraftturk te yayınlamaya karar verdim server 10 kere fullendiğinde server 20 kişi iken 30 kişilik olacaktır Serverde Vip Satışı Vardır 10TL Sınırsız Vip 15TL Sınırsız ULTRA VİP 30TL MEGA OLARAK Adlandırılır Resim Koyabilirim Belli Olmaz Ama Eminiziz Ki Siz Servere Girdikten Sonra Bidaha Çıkamıyçaksınız Tüm Pluginleri Elimle Araştırdım Ve Yaptım Gerçekten Uzun Uğraşlar Verdim Yeni Moda Olan Survival Serverlerde herkes Giriyor Sizde Bu Serverin Büyüsüne Kapılacaksınız Servere Ait Birkaç Fotoğrafım Serverin Değdiğim Gibi Reklamını İlk Olarak Burda Yapayım Dedim Serverde İlk Önce Fazla Kişi Olmıycaktır Ama Duyan Gelecektir. Serverin Spawnı Olsun Özellikleri Ve Ramı Olsun Serverde 3GB Ram Vardır 0LAG 0 PİNG Keyfini Sizlere Sunacak Kadar Kaliteli Bir Serverdir Şimdilik Kadromuz 3 Kişikik Servere Gelenlere Form Yada Burada Alta Yazmaınız Yeterli Benim Oyundaki Adım DreamGamers Tir Forum Bazı Kelimeler mi Desem Ne Vermediği İçin bir şey Salladım Neyse Konunun Yerini Bulamadım O Yüzden Bunu herkes Görsün Diye Birkaçtanae Konu Baslıgı Altına Koyucam Neyse Herkezi Bekleriz Server Crack Serverdir Yani Hem Premium Hemde Cracklar Girebilmektedir Herkezin Parası Olmayabilir. Aynı Zamanda Hile Kullanımına Yasak Koyan Bir Sistemimiz Vardır...

SERVER İP : 46.20.1.139:1140

Son düzenleme:

theomurga

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Lapis yoktur umarım.

Lapis yok deyip inş hammade koymamışsınızdır.

Ve vipler abartı değilse iyi.

Adminler ilgili mi ?

Cidden lag az mı ?

Yarın bakıcam :D

Bunlardan biri eksik olursa o sw benim için bitiktir.

Ve bide kankisine pro 7 ve edit kılıç veren adminler de var.

Chatta ne kadar küfür olacak acaba ?

Evimi yapabileceğim varp arsa dışında güzel bir yar var mı birde (bu zorunlu değil tabi )