bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Adını bir moddan ele aldım, yani bi moddan çaldın demeyin.
Bölüm 1 Efsane Başlıyor:
Bölüm 1 Efsane Başlıyor:
Normal bir gündü her şey olduğu gibiydi Steve İşini yapmak için yola çıktı.
İşine giderken birden gökyüzünden zombiler düşmeye başladı ve bunlar ısırdığı kişiyi zombi yapıyorlardı.Birkaç gün sonra zombiler
1000 lerce oldu gökyüzünden 1 zombi inişiyle bu kadar çok olması herkezi şaşırttı,hemen bişi yapmalıydılar.Herkezi biyerde topladılar ve
ne yapabileceklerini söylediler:
-Direniş Ekibi Kurup bu zombiere karşı direnmeyi deneyebiliriz, ama bu çok tehlikeli olur.
Başka seçenekleri olmadığı için kabul etmek zorunda kaldı ve içlerinden gönüllü varmı diye sordu Steve Cevap Verdi:
-Ben gönüllüyüm. Böle olmasına göz yumamam 1 ay içinde bütün insan ırkı zombi olabilir dedi.
Komutan cevap verdi:
-Ama sen tek başına karşı çıkamazsın. Yanında birileri lazım onlar 1000 kişi sen tek kişisin bişi yapamazsın.
-Ama tek şansımız bu dedi.Aranızda gönüllü varmı diye sordu.
Kardeşi:
Ben senin hep yanındayım.
Bazıları cesaretlenip ekibe katıldılar.
Komutan acele ile cevap verir:
-Biraz acele edin hemen eğitime başlamalıyız.
1.Bölümün Sonu
İşine giderken birden gökyüzünden zombiler düşmeye başladı ve bunlar ısırdığı kişiyi zombi yapıyorlardı.Birkaç gün sonra zombiler
1000 lerce oldu gökyüzünden 1 zombi inişiyle bu kadar çok olması herkezi şaşırttı,hemen bişi yapmalıydılar.Herkezi biyerde topladılar ve
ne yapabileceklerini söylediler:
-Direniş Ekibi Kurup bu zombiere karşı direnmeyi deneyebiliriz, ama bu çok tehlikeli olur.
Başka seçenekleri olmadığı için kabul etmek zorunda kaldı ve içlerinden gönüllü varmı diye sordu Steve Cevap Verdi:
-Ben gönüllüyüm. Böle olmasına göz yumamam 1 ay içinde bütün insan ırkı zombi olabilir dedi.
Komutan cevap verdi:
-Ama sen tek başına karşı çıkamazsın. Yanında birileri lazım onlar 1000 kişi sen tek kişisin bişi yapamazsın.
-Ama tek şansımız bu dedi.Aranızda gönüllü varmı diye sordu.
Kardeşi:
Ben senin hep yanındayım.
Bazıları cesaretlenip ekibe katıldılar.
Komutan acele ile cevap verir:
-Biraz acele edin hemen eğitime başlamalıyız.
1.Bölümün Sonu