The Legend Of DarkDragon (Karanlık Ejder Efsanesi) 1.Sezon

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adını bir moddan ele aldım, yani bi moddan çaldın demeyin.

Bölüm 1 Efsane Başlıyor:
Normal bir gündü her şey olduğu gibiydi Steve İşini yapmak için yola çıktı.
İşine giderken birden gökyüzünden zombiler düşmeye başladı ve bunlar ısırdığı kişiyi zombi yapıyorlardı.Birkaç gün sonra zombiler
1000 lerce oldu gökyüzünden 1 zombi inişiyle bu kadar çok olması herkezi şaşırttı,hemen bişi yapmalıydılar.Herkezi biyerde topladılar ve
ne yapabileceklerini söylediler:
-Direniş Ekibi Kurup bu zombiere karşı direnmeyi deneyebiliriz, ama bu çok tehlikeli olur.
Başka seçenekleri olmadığı için kabul etmek zorunda kaldı ve içlerinden gönüllü varmı diye sordu Steve Cevap Verdi:
-Ben gönüllüyüm. Böle olmasına göz yumamam 1 ay içinde bütün insan ırkı zombi olabilir dedi.
Komutan cevap verdi:
-Ama sen tek başına karşı çıkamazsın. Yanında birileri lazım onlar 1000 kişi sen tek kişisin bişi yapamazsın.
-Ama tek şansımız bu dedi.Aranızda gönüllü varmı diye sordu.
Kardeşi:
Ben senin hep yanındayım.
Bazıları cesaretlenip ekibe katıldılar.
Komutan acele ile cevap verir:
-Biraz acele edin hemen eğitime başlamalıyız.
1.Bölümün Sonu

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bölüm 2 Büyük Eğitim:
Steve ve kardeşi, hemen yakalanmadan eğitimi yapacakları olan gizli asker üssüne koştular.Ama önlerine 5 tane zombi çıktı Steve:
-Çekilin bunları ben hallederim dedikten sonra hemen zombilerin üzerine atladı biri yıktı.Yere yıkılan zombiyi alıp diğer zombilere doğru attı.
Steve:
-Acele edin hemen buraya girmeliyiz dedi.Hemen koştular ve sonunda gizli asker üssüne vardılar.Komutan:
-Hemen başlamalıyız burası yakında ortaya çıkar.
Steve Cevap verir:
-Ozaman acele edelim eğitimde ilk öğreneceklerimiz neler
-İlk Okçuluk eğitimi alıp isabet oranınızı arttırmanız gerek.
Steve ve kardeşi, yaylarını alıp önlerine gelen hedefleri vurmaya çalıştılar. Steve oku hedefe tam isabet vurdu, Kardeşi ise çok az bir oran ile kaçırdı.
Kardeşi gelen atışları çoğunu tam isabet attı, Steve ise bazılarını kaçırarak geri kalanını tam isabet attı.Komutan:
-Atışlarınızın çoğu tam isabet olduğu için öbür eğitime geçiyoruz bakalım robot rakiplere karşı nasılsınız.
Steve:
-Hemen Başlıyalım.
Bu sefer kardeşi yakın dövüşte Steve'den daha iyiydi.Steve Rakiplerini hep teke tek savaştığı için yakın dövüşte kardeşini geçmeyi başaramadı.
Komutan Steveyi Çağırır:
-Yakın Dövüşte eğitim alman gerek hep tek kişi ile savaşırsan bu savaşı kazanamazsın.
Steve:
-Nasıl ozaman kazanabilirim ?
-Taktikse saldırılarla taktiksel bakımından tk saldırmayı düşünüyorsun birazda kendini koruyup değişik saldırılar denemen gerek.
2.Bölümün sonu.Bu bölüm biraz kötü olmuş bence sizce