The Massacre

Klanımız Sizce İyimi?

• Evet

• Hayır

• Orta Derece

• Sayılır (İyi Bir Klan Olabilmemiz İçin Bize Tavsiyeler Verirseniz Sevinirim)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Caner8188

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Topluluğu kalıcı olarak kapatmış bulunmaktayız, bu sefer cidden son olucak :'D farklı projelerde görüşmek üzere.

Konu kilidini açık bırakıyorum hatıra amaçlı.

Caner8188

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kemik kitlemizle ve resmi turnuva derneğimizle birlikte PUBG & Apex Legends vb. (Mobil Platform) oyunlarında aktifiz, aramıza katılmak isteyenler özelden bana ulaşabilir.

Klan ile bağımsız bir oluşumdur, geri dönmemiz söz konusu değil.

Caner8188

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kemik kitlemizle ve resmi turnuva derneğimizle birlikte PUBG & Apex Legends vb. (Mobil Platform) oyunlarında aktifiz, aramıza katılmak isteyenler özelden bana ulaşabilir.

Klan ile bağımsız bir oluşumdur, geri dönmemiz söz konusu değil.
Kısa süre içerisinde Apex Legends Mobile dünya kulüp sıralamasında ilk 30 içerisine girmeyi başarabildik. Bu oluşumun altyapısını bilgisayar oyunlarına ve mobil sektöre uyumlu şekilde yeniden düzenleyip uygulayacağız. Destek çıkmak veya kadroya dahil olmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.

Son düzenleme:

Caner8188

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2015-2017 tarihleri arasında bir arkadaş grubu olarak başlayan, sonrasında profesyonel denilebilecek bir topluluğa evrimleşen The Massacre'nin bazı sebeplerden ötürü kapatılması üzerine zamanla yerini almış olan "RAVE" topluluğu adına yakın zaman içerisinde aktivitelere başlayacağımızı duyurmak isterim.

RAVE topluluğu, theMC veya daha farklı oluşumlar üzerinden deneyim kazanmış kişilerce yönetiliyor olacak.
Kısaca, daha geniş bir vizyon ve stratejik yaklaşım ile yola çıkıyoruz.​