ShouldToBe
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Meraba arkadaşlar. Uzun süredir düşündüğüm bir mapı yapmaya karar verdim ama önce sizin fikirlerini bekliyorum
. Şimdi size mapın hikayesini ve maptaki özelliklerini ve açıklamalarını yazacağım.
Mapın Hikayesi: Kahramanımız çok uzaklara gidecektir ve o yüzden bir uçağa biner. Uçakta uyurken bir ses duyar ve uyanır. Uçak bir şehrin üzerine doğru düşmektedir. Uçaktaki yolcular koltuklara tutunurlar. Uçak bir evin üzerine düşer. Kahramanımız uyandığında kendini evde bulur. Uçağa gider ama herkesin öldüğünü görür. Bu olaydan sonra kahramanımız şehiri dolaşmaya çıkar.
SİSTEMLER
Class Sistemi:Şu an için classların adını belirlemedik ama classları ekliyeceğiz. Class fikirlerini yorumlarda bekliyoruz.
Boss Sistemi: Şu an için 6 tane boss düşünüyorum ama bir tanesi dışında adlarını belirlemedik. Boss adı fikirlerinizi bekliyoruz.
Market Sistemi: Market için gelişmiş köylüleri kullanmayı planlıyoruz. Şehirde market binası bulabilirsiniz.
Redstone Sistemi: Birkaç iş için kullanılacak olan sistemimiz.
CommandBlock Sistemi: Redstone sistemine yardımcı olacak sistemimiz.
Komut Sistemi: CommandBlock sistemine yardımcı olacak sistemimiz.
Fotoğraf: Yakında eklenecektir.
İLERLEME
Class Sistemi: 0%
Boss Sistemi: 0%
Market Sistemi:0%
Redstone Sistemi:0%
CommandBlock Sistemi:0%
Komut Sistemi:0%
Map:3%
Toplam:0.428571%
Mapla ilgili fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyoruz.(Boss ve Class sistemi fikirlerinizi bekliyorum.)
NOT:MCedit ve İNVedit kullanarak yapılacak.
Mapın Hikayesi: Kahramanımız çok uzaklara gidecektir ve o yüzden bir uçağa biner. Uçakta uyurken bir ses duyar ve uyanır. Uçak bir şehrin üzerine doğru düşmektedir. Uçaktaki yolcular koltuklara tutunurlar. Uçak bir evin üzerine düşer. Kahramanımız uyandığında kendini evde bulur. Uçağa gider ama herkesin öldüğünü görür. Bu olaydan sonra kahramanımız şehiri dolaşmaya çıkar.
SİSTEMLER
Class Sistemi:Şu an için classların adını belirlemedik ama classları ekliyeceğiz. Class fikirlerini yorumlarda bekliyoruz.
Boss Sistemi: Şu an için 6 tane boss düşünüyorum ama bir tanesi dışında adlarını belirlemedik. Boss adı fikirlerinizi bekliyoruz.
Market Sistemi: Market için gelişmiş köylüleri kullanmayı planlıyoruz. Şehirde market binası bulabilirsiniz.
Redstone Sistemi: Birkaç iş için kullanılacak olan sistemimiz.
CommandBlock Sistemi: Redstone sistemine yardımcı olacak sistemimiz.
Komut Sistemi: CommandBlock sistemine yardımcı olacak sistemimiz.
Fotoğraf: Yakında eklenecektir.
İLERLEME
Class Sistemi: 0%
Boss Sistemi: 0%
Market Sistemi:0%
Redstone Sistemi:0%
CommandBlock Sistemi:0%
Komut Sistemi:0%
Map:3%
Toplam:0.428571%
Mapla ilgili fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyoruz.(Boss ve Class sistemi fikirlerinizi bekliyorum.)
NOT:MCedit ve İNVedit kullanarak yapılacak.