The SurvivalGames Breeze Island Christmas Version ( Yılbaşı Versionu )

smt287

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar aslında çok edit olmadıgı ancak yılbaşına uyarlanmış oldugu ve gayet eglenceli bir şekilde oynayacağgınız bir map suunmaya çalıştık size, orjinalini epk bozmamaya çalıştık ancak birkaç şey ekledik tabikide inşallah begneirsiniz.

Map'ta Emegi Olanlar:
Anilcan
( AnilcanRS )
Gurkan ( one )

Map'tan Resimler:

Map'ın İndirin:

MediaFire:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dosya.TC:

Ekipe katılmak için:
Eger Sizde bizimle bir map yapmak istiyorsanız sakın durmayın ekibimize katılın.
Ekibe katılmak için Özel mesajdan WorldEdit,Builder,Redstone Hakkında bilgi veriniz bu sadece düzeyinizi ölçmek için.

İletişim:
Youtube:

Son düzenleme:
A

Asigo64

Ziyaretçi
Resimler yok ama MCSG de böyle bir map var özel kış versyonu resimleri koymazzsan yanlış anlaşıla bilir :(

A

Asigo64

Ziyaretçi
tmm bu o harita değil mcsg deki Güzel olmuş bence bunu bir hunger games serverine vere bilirsiniz

smt287

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
burada paylaşmıyım ama swyi özelden atabilirim.[DOUBLEPOST=1388567723,1388504076][/DOUBLEPOST]Güncel.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Tek Yaptığınız Olan Bir Mapı aLıp Kar Biomu Yapmak ve RepLace Komutu KulLanmaktır B oLdukça Basit Bir Şey Onun Yerine Kendiniz Bir Map Yapsanız Daha Güzel oLabiLir

smt287

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek Yaptığınız Olan Bir Mapı aLıp Kar Biomu Yapmak ve RepLace Komutu KulLanmaktır B oLdukça Basit Bir Şey Onun Yerine Kendiniz Bir Map Yapsanız Daha Güzel oLabiLir
biliyorum kardeş ne yaptıgımı bende söylemene gerek yoktu ben sadece paylaşmak istedim.
Kendi yaptıgım maplarda var.

yusues

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gördugum En Güzel Açlık Oyunları Mapi Başarılı Olmuş Fakat Bütün Suları Buz Yapsaydınız Daha Güzel Olurdu Ama Bölede Güzel Parmaklarınıza Sağlık :D