The Vegas Otel [ DEV ! ]

Otelim Bitince Nasıl Olur ?

• Muhteşem

Kullanılan: 1 20.0%
  • Güzel

Kullanılan: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

lolo99

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba builderler ve düz oyuncular ! 3 ay sürecek çalışma olan HUGE VEGAS OTEL malesef benim aptallığım yüzünden mahvoldu şöyle bi resimleri vereyim siz bakın sonra konuşuruz :)
Resim 1 - Çatı Kısmı
Resim 2 - Hata 1
Resim 3 - Hata 2
Resim 4 - Hata 3
Resim 5 - İskelet 1
Resim 6 - İskelet 2
Resim 7 - 2. Kat
Resim 8 - Odalar
Resim 9 - Yapım By
Evet rezaletimi gördünüz ... Şimdi , ben hamachili bir server açıyorum World Editle iki tık yapayım diye . Ama oturum açılamadı diyo session.minecraft.net/646... Diyor.Sorum şu : Benimle bu haritayı yapmak için bir hamachili/hamachisiz server açarmısın ? Not : Az bişi we bilmen lazım set wand walls ve item kodlarını felan ... Bu otelde seninde adın geçsin !​

L

LifeTaker

Ziyaretçi
we kullanarak 2-3 saate biter tasarım olarak da klasik bir tasarım olmuş biraz :p

lolo99

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben we siz 1 haftada bitiririm siz böyle göründüğüne bakmayın 8 de çıkıyorum akşam 4 de geliyorum ödevler oluyo yemek yedik banyo yaptık zaman kalmıyo cumartesi hiç oynayamıyorum sadece pazar biraz 5 10 dakka felan yoksa ben malmıyım 1-2 saat bile sürmez bu .[DOUBLEPOST=1379953054,1379941433][/DOUBLEPOST]Kaan bu arada saçmalama o otel 4 saatte bitmez tek kişi ile , içini felan döşiycen o binada 16.487 tane blok var sadece kuvars .