THE WALKİNG THE DEAD (BENİM YAPITIM)

erenkazın

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sezon 1 Bölüm 1
Arabayla geziyordum ve 600 düzine polis yanımdan geçti ve dedim ki
-Ne oluyor lan !!!!!
Radyoyu açtım ve insan bağırmaları geldi.Sonra arkadan 5 molotov 1 SPAS-12 ve AK-47 ve şarşörlerini kuşandım.İleride zombiler tüm polisleri alt etmişti ben direk molotov atıp kaçtım.Kaçtım kaçtım en son bir bina tepesine çıktım ve helikopter gelmesini bekledim.Bir tane geldi bindim kaçtık fakat şehirde hala insan var diye dolaştık.Dedim ki:
-Olsa ne olacak onlar sonuçta mutant demeye kalmadan bir tane taş yedik ve helikopter düştü.Çaktırmadan tüm silahları topladım ve bir ANTİ-INFECTİON zırhı giydim.Şehirde sadece bir tane jet kalmıştı ona binmeye çalışırken arkamdan zombiler halay çeke çeke geliyorlardı :)Bindim kaçtım , bir uçak gemisine bindim ve oradaki komutanla komuştum.Nasıl oldu diye sorunca :
-Element Celerium diye bir element o şehire düşmüş ve herkesi mutant yapmış.
Ben hemen bir taret başına oturdum ve nöbet tutum.Her gelen insanı indiriyodum denizden gelince biraz zor oluyor ama.Gemide tarlada varmış sırf ekmek domatesle karın doyuruyorduk.En son gemiye bir yeşil taş fırladı ve komutan zombi oldu.Hemen indirip denize attık ve gemiyi dezenfekte ettik.Gemiye kalıntılardan bir zırh yaptık ve dışına mızraklar sapladık.Anam bi anda denizden 1000000000000000000000000 zombi geldi ve dedim ki :
-Dünyada bu kadar insan yok siz nesiniz ?
Meğersem virüs ürüyormuş ve mikro organizmalar oluşturuyormuş .Roket taretlerin başına geçtik ve ancak 1 zombi öldürdük çünkü roketler işlmedi ...........

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bukadar abartacaksan yazmana gerek yok.Ve bunun için fazla uğraştığını sanmıyorum doğrusu.İyice saçmalamıssın.

erenkazın

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alında haklısın ama ne yapalım yani zaten akşam akşam insanın aklına bir şey gelmiyor

kaand

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok abartı var:bored: Ama okurken merak ettim :) beğenimi yaptımm.