TheNightAngel
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar arkadaşlar.Hatırlarsanız 3 gün önce 'Herobrine's Legend' adlı hikayeyi bitirmiştim.Ancak (Benim gözümle)yetersizdi.Ama bugün farklı olacak.Doctor Who'yu çoğunuz izliyorsunuzdur.İşte bu hikayede filmde 2 kere ortaya çıkan 'Ağlayan Melekler'in hikayesi olacak.Neyse arkadaşlar sözü daha fazla uzatmadan başlayayım.İyi okumalar 
Bölüm 1
akın göz kırpma.
-Arkana bak!diye bağırdı Tom
Jack hemen arkasını döndü ve sabit oraya bakmaya başladı.Karşısınki neydi bilmiyordu ancak bahçeden kendi arkasına sanki ışınlanmıştı.
-Bu bahçede değilmiydi?diye sordu kendi kendine Jack.
-Hey eve geç kaldık çabuk ol!diye seslendi Tom
-Bu lanet şey bahçede değilmiydi?diye sordu Tom'a Jack
-Sanmıyorum.dedi Jack',yanına ışınlanmış olamaz ya'
Jack ilk defa Tom'a hak verdi.Bu taştan bir heykeldi,ve ışınlanması ve yürümesi imkansızdı.O anda kafasında bir ses yankılandı
AKIN GÖZ KIRPMA!
Evet beyler 1.bölüm böyleydi.Eğer beğendiyseniz yorum atın devam ederim.Güzel Craftlamalar
Bölüm 1
-Arkana bak!diye bağırdı Tom
Jack hemen arkasını döndü ve sabit oraya bakmaya başladı.Karşısınki neydi bilmiyordu ancak bahçeden kendi arkasına sanki ışınlanmıştı.
-Bu bahçede değilmiydi?diye sordu kendi kendine Jack.
-Hey eve geç kaldık çabuk ol!diye seslendi Tom
-Bu lanet şey bahçede değilmiydi?diye sordu Tom'a Jack
-Sanmıyorum.dedi Jack',yanına ışınlanmış olamaz ya'
Jack ilk defa Tom'a hak verdi.Bu taştan bir heykeldi,ve ışınlanması ve yürümesi imkansızdı.O anda kafasında bir ses yankılandı
Evet beyler 1.bölüm böyleydi.Eğer beğendiyseniz yorum atın devam ederim.Güzel Craftlamalar