TheBigBoss bomba gibi geliyor!

Bu mapi oynayacak mısın?

• Kullanılan toplam oy
    3

TheBigBoss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere yeni Map'imizi tanıtacağım ! Öncelikle Map'in adı TheBigBoss. Nedeni ise hem grubumuzun adı olması hem de oyundaki boss'un adının TheBigBoss olması ! Fazla heyecanını kaçırmayalım. Map şu an bitmek üzere bitince yeni konu açıp yayınlayacağız.. Map ile ilgili 4-5 görüntü çektim umarım beğenirsiniz! Map çok ilgi görürse veya beğenilirse 2. sürümü çıkartmayı planlıyoruz! Uzatmadan resimleri vereyim..

İyi eglenceler !

Saygılar.. TheBigBoss - Heavy & WitchLess

hsoyman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende İlk Mapimi Yapmaya Hazırlanıyorum 2 aydır yapıyorum briazdaha ilgi gösterirsen iyi olur herkes parkur yapıyor biraz farklılaşın

TheBigBoss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mapin eksik taraflarını beğenmediğiniz taraflarını söylerseniz düzeltmeye çalışırız :) -Heavy

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Parkursuz olmuyor demişsin.Elbette olmaz.Ama apaçık parkur mapi yapmışsın sanki.Ayrıca şu elmas , altın , zümrüt blok sevdanızdan vazgeçin.Hani illaha kare bir yer yapacaksanız yün , kil filan kullanın.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Öncelikle mapı superflatta hazırlamışsınız. Benim tavsiyem map bitince 2.sini hayatta kalma haritasında yapmanız daha bir hoş olur.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Linkinizi de bekliyorum merak ettim hemen oynayacağım :) Dosya tcye yükleyip indirin çok çabuk yüklenir ve iner ama kayıt olun önce :)