#TheFameBT#Villa

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba!
Ciddi bir büyük villa yapmaya karar verdim ve bu benim ilk villam haberiniz ola.Eksiklerimi söyleyin yeter.Evin%50si bitti yakında tamamı gelir.
İşte Resimler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Birde yandan görünüşü:
Önden görünüşüde var:

Biraz gece olarak çekeyim dimi ama :) :
Her türlü yoruma açığım evin %50si bitti yakındatamamı gelir eksiklerimi söyleyin yeter ._. :)

Emre Can KESKİN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olmamış gibi çok düz ve fazla glowstone kullanılmış build yapmayı seviyorsan iyi yapanların yapılarını benzerlerini yaparak elini alışır örn ronin _---_ daha iyileri olabilir neyse çayını içip kalkıyım

not : sana önerim her şeyi simetrik yapma güzel durmaz

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Olmamış gibi çok düz ve fazla glowstone kullanılmış build yapmayı seviyorsan iyi yapanların yapılarını benzerlerini yaparak elini alışır örn ronin _---_ daha iyileri olabilir neyse çayını içip kalkıyım

not : sana önerim her şeyi simetrik yapma güzel durmaz
Glowstoneyi sadece dışarda kullandım ışık olsun diye ev bitincede bakarsın.Belki yorumunu değiştirirsin ._.
edit:sonuçta ilk villam :D

Emre Can KESKİN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Glowstoneyi sadece dışarda kullandım ışık olsun diye ev bitincede bakarsın.Belki yorumunu değiştirirsin ._.
edit:sonuçta ilk villam :D
Diyeceğim tek şey iyi bir builder dan çırağı olmayı iste bana çay vermediler belki sana verirler

Not : bence bu buildi bırakıp hatalarını gözlemleyip yeni bir taneye başlarsın otlar ve sandalyeler dışında her şey simetrik yeni başladığın için anlıyorum ama simetrik yapma şiddetle tavsiye ediyorum ve çay ne zaman hazır olur

Not 2 : f1 e bastıktan sonra ss al (bilmiyorsan ss screenshoot olur yada dotada miss dir)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Diyeceğim tek şey iyi bir builder dan çırağı olmayı iste bana çay vermediler belki sana verirler

Not : bence bu buildi bırakıp hatalarını gözlemleyip yeni bir taneye başlarsın otlar ve sandalyeler dışında her şey simetrik yeni başladığın için anlıyorum ama simetrik yapma şiddetle tavsiye ediyorum ve çay ne zaman hazır olur

Not 2 : f1 e bastıktan sonra ss al (bilmiyorsan ss screenshoot olur yada dotada miss dir)
:D f1 i biliyorum unuttum D:[DOUBLEPOST=1404974003,1404973759][/DOUBLEPOST]
Minecraft'ta yapılan ilk evler gibi.
saol

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Let's build izlemende fayda var, belki bilmiyorsundur aradaki farkı göreceksin :D

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmamış. Keralisin videolarını izle bence
Bu arada 500 mesaja adım adım gidiyoruz :)