THELEGEND Nirvana Skyblock Bugları VE Kötü Müşteri Destekleri(TONLARCA BUG)

Halley0

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kendileri saygın bir takımdır şu ana kadar yapılan alışverişlerinden bir tane bile sıkıntı çıktığını görmedim umarım bir hata olmuştur

Satıcının seni fabled skyblock kullanmaya zorladığını söylemişsin fakat şöyle bir şey yazıyor
1616156271090.png

pofi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hayır
Kendileri saygın bir takımdır şu ana kadar yapılan alışverişlerinden bir tane bile sıkıntı çıktığını görmedim umarım bir hata olmuştur

Satıcının seni fabled skyblock kullanmaya zorladığını söylemişsin fakat şöyle bir şey yazıyor Ekli dosyayı görüntüle 193857
öneriyorum diyor bu paketi bunun üstüne kurduk ve sadece bunu alın almazsanız hiçbir şey optime çalışmıycak demesi daha anlaşılır olabilirdi. Yoksa evet bu yazıyı okumuştum aslında haklısınız

pofi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Satıcının seni fabled skyblock kullanmaya zorladığını söylemişsin fakat şöyle bir şey yazıyor Ekli dosyayı görüntüle 193857
ve şöyle ki çokca olumlu yazı gördüğüm için aldım ama benim bu sorunları çekerken 2 3 gün geçmesine rağmen bir şey yazılmaması beni aşırı tilt etti. İlla ki buglar olur normal ama bunları çözmeye çalışmamak ve bu konuda beni suçlu bulmaları gülünç bir durum.

Halley0

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ve şöyle ki çokca olumlu yazı gördüğüm için aldım ama benim bu sorunları çekerken 2 3 gün geçmesine rağmen bir şey yazılmaması beni aşırı tilt etti. İlla ki buglar olur normal ama bunları çözmeye çalışmamak ve bu konuda beni suçlu bulmaları gülünç bir durum.
peki bu sefer orjinal aldığınızı söylediniz mi çünkü illaki bunun açıklaması olmalı

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0
Paketlerini dağa önce denedim
adam lobiyle skyblock sunucusunu aynı paketin içine sığdırmış :D
sadece lobi dünyasında yazılan yazıları göremiyorsun
yaptıgı paketlerin pek sağlıklı oldugunu zannetmiyorum
işlerini güzel ve hakkıyla yapmaları dileğiyle
umarım hatalarını düzeltirler