öneriyorum diyor bu paketi bunun üstüne kurduk ve sadece bunu alın almazsanız hiçbir şey optime çalışmıycak demesi daha anlaşılır olabilirdi. Yoksa evet bu yazıyı okumuştum aslında haklısınızKendileri saygın bir takımdır şu ana kadar yapılan alışverişlerinden bir tane bile sıkıntı çıktığını görmedim umarım bir hata olmuştur
Satıcının seni fabled skyblock kullanmaya zorladığını söylemişsin fakat şöyle bir şey yazıyor Ekli dosyayı görüntüle 193857
ve şöyle ki çokca olumlu yazı gördüğüm için aldım ama benim bu sorunları çekerken 2 3 gün geçmesine rağmen bir şey yazılmaması beni aşırı tilt etti. İlla ki buglar olur normal ama bunları çözmeye çalışmamak ve bu konuda beni suçlu bulmaları gülünç bir durum.Kendileri saygın bir takımdır şu ana kadar yapılan alışverişlerinden bir tane bile sıkıntı çıktığını görmedim umarım bir hata olmuştur
Satıcının seni fabled skyblock kullanmaya zorladığını söylemişsin fakat şöyle bir şey yazıyor Ekli dosyayı görüntüle 193857
peki bu sefer orjinal aldığınızı söylediniz mi çünkü illaki bunun açıklaması olmalıve şöyle ki çokca olumlu yazı gördüğüm için aldım ama benim bu sorunları çekerken 2 3 gün geçmesine rağmen bir şey yazılmaması beni aşırı tilt etti. İlla ki buglar olur normal ama bunları çözmeye çalışmamak ve bu konuda beni suçlu bulmaları gülünç bir durum.