Çok iyi Güzel Bir Eklenti YapmışsınOrumcekAdam-1.1 Güncellendi.
Güncellemede,
+ Yeni "Örümcek Adam Oltası" eklendi!
+ Yeni "Örümcek Adam Oltası" bir olta ve bir ağ ile yapılabilir hale getirilidi!
+ Yeni "/orumcekadam olta" komutu eklendi!
+ Yeni "orumcekadam.olta" yetkisi eklendi!
+ Yeni mesaj tagları eklendi!
+ Konuya ilgili resimler eklendi!
- config.yml kaldırıldı!
Harika bir fikir.Bence Önerim Mesela Oltayı Attığında Ya Oyuncuyu Kendine Çeksin Yada Oyuncunun Yanıda Gitsin
Öyle bi Plugin var ama adını tam bilmiyorum bakmam lazımhemen plugine geçir onu birde isteğim var thelegend öm bakarsan iyi olur güzel olur plugin..[DOUBLEPOST=1402693716,1402693423][/DOUBLEPOST]birde herkes icin soyle bi eklenti yapabilirsin serverinde face sayfadi olanlar icin facebegen yazınca facebook sayfasini begenip item versin.. iyi geceler. @>>TheLegend<<
Ama tam öyle değil mesela link verdin şurayı beğen diye orda oyuncu kendi Nickini yazacak ona otomatik para gelecekBakda gözünü seviyim ver bana faceyi begensinlerds
Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.
Hayır her şey ayarlaya bilirsin istersen 10 kez beğendi o zaman başka ödül verirTamam sikinti yok usta sen yeterki ver pl ismini sadece parami veriyor? Item vermtormu
Adını bilmiyorum serverde vardı o servere girdiğimde Pluginlerine bakacağımLa pl ismini versene yetrr bukadar meraklandirmadddddd
Eklentide düzenlenmesi gereken bir şey yok. Fakat hatırlayamıyorum belkide eklemişimdirKonuyu Hortlatıp Güncelliyom K.b Ama Config.yml olmadan nasıl editlicez yada çalıstırcaz çalışmazmı ?