>>TheLegend<< Plugin Anlatım - PlotMe

Neileme

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gelin

kavga edelim ancak bu kadar nazik söylenebilirdi :D
Amacım kavga etmek değil. Bu yaşıma kadar da hiçbir şahıs ile böyle saçma bir konu için kavga etmedim. Tartıştığım şahısın söylediği yaşı temsil etmediğini düşünüyorum ve sadece doğrulamak istiyorum. Olay bu.

IWhyReis

Ayyıldız[TİM] - BlackKinq
En iyi cevaplar
0
Yaşım 17, yaşınız 19. Lakin davranışlarınız ve konuşmanız 10 yaşında ki bir çocukdan farksız. Hatta en basitinden profilinizde "Hak Yiyen Elbet Adalet Yerini Bulsun Diye Hack Yer" diye bir küçük metin bulunmakta. Tag'ınızın üstünde ise "Ayyıldız[TİM] - BlackKinq" yazmakta. Açıkcası benim 19 yaşında ki hiçbir arkadaşım böyle ergence davranışlarda bulunmamakta.Skype adresim "neilememc". Gelirseniz konuşmak, yaşınızı doğrulamak isterim.
tmm kardeşim kapatalım su sacma tartısmayı skypede konusuruz durduk yere ters cvp verdin ndn anlamıyorum ama bakarız artık orda

Son düzenleme:

Neileme

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim amacım yaşınızı doğrulamak ama sizin ki pek öyle gözükmüyor. Yazdığınız metini düzelterek ben zaten tırsak 1. yüzünüzü, çocuk olan 2. yüzünüzü görmüş bulunmaktayım.

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuyu lütfen kapatın gereksiz bir şekilde tartışıyorsunuz ve asıl konunun dışına çıkıyorsunuz !!!! yaş doğrumala işinden de vazgeç artık lütfen

IWhyReis

Ayyıldız[TİM] - BlackKinq
En iyi cevaplar
0
ben uzatmıyorum halbuki orda söledim bu tatısmayı cok istiyorsan skypede devam edelim ama skypede eklemedin hala istek ekledim kabul etmedin ve su tartısmayla konu kasmaya calısma yoksa yetkililere bildirirm

Neileme

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu kasmak nasıl olur siz hiç görmemişsiniz. Ben konuyla alakasız mesajlar göndermiyorum ayrıca birkaç aydır bu forumdayım konu kasma gibi bir amacım olsa 30 değil 300 küsür mesajım olurdu şimdiye. PC'ye format atıyorum o yüzden telefondan girdim ve skype isteğini kabul ettim.