>>TheLegend<< Plugin Anlatım - PlotMe

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
The Legend plugin için çok teşekkürler. Sana bir sorum olacak İlla adı plot world mu olması gerekiyor. Configten değiştirebilirmiyiz ? İyi Forumlar :)

Tabi ki Dünya İsmi Sadece "plotworld" Olmasi Gerekmez. Dilediğiniz Bir İsim Koyabilirsiniz. Fakat Komutu "/mvcreate <dünya isminiz> normal -g PlotMe" Şeklinde Girmeniz Yeterli Olucaktır.
Configten Değiştiremezsiniz.
Dünyayi Yaratirken İsmi Farkli Girebilirsiniz Farkli Bir Değiştirme Yolu Malesef Yoktur.

Fakat : Bence Yorulmanıza Değmez İnşallah Yeni Çıkarıcağım Son Faction Wars Plugin Paketinde. PlotMe Sizin Hiçbir Ayar Yapmanıza Gerek Olmadan Var Olucaktır.

Yeni Paketim Özellikleri :

tabii ki Herşeyden Önce Sorunsuzdur
Essentials Plugini Türkce
ChestShop Plugini Türkce
Türkçe Kayıt - Giriş Sistemi
Hazır PlotMe
Bot Savar Güncellemeleri
GroupManager Baştan Yazıldı.
Yeni birçok Güvenlik/Zevkli Pluginler

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi ki Dünya İsmi Sadece "plotworld" Olmasi Gerekmez. Dilediğiniz Bir İsim Koyabilirsiniz. Fakat Komutu "/mvcreate <dünya isminiz> normal -g PlotMe" Şeklinde Girmeniz Yeterli Olucaktır.
Configten Değiştiremezsiniz.
Dünyayi Yaratirken İsmi Farkli Girebilirsiniz Farkli Bir Değiştirme Yolu Malesef Yoktur.

Fakat : Bence Yorulmanıza Değmez İnşallah Yeni Çıkarıcağım Son Faction Wars Plugin Paketinde. PlotMe Sizin Hiçbir Ayar Yapmanıza Gerek Olmadan Var Olucaktır.

Yeni Paketim Özellikleri :

tabii ki Herşeyden Önce Sorunsuzdur
Essentials Plugini Türkce
ChestShop Plugini Türkce
Türkçe Kayıt - Giriş Sistemi
Hazır PlotMe
Bot Savar Güncellemeleri
GroupManager Baştan Yazıldı.
Yeni birçok Güvenlik/Zevkli Pluginler
Yorumun için teşekkürler. Bizim arkadaşla bir HungerGames serverimiz varda geliştirmeyi düşünüyoruz. Bende arsa ekleyeyim dedim ama bi sorun çıktı. Bende hazıra konuyım dedim :D

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Hemen Anlatıyorum :
plugins>multiverse-core>worlds.yml
Dosyasina Ulaşın. Orda Sizin Dünyalarinizn Bilgileri Olucaktır.
Oradan "plotworld" Bulun Ve O Başlık Altından Şu Satırları Bulun :

Kod:
animals:
      spawn: true
    monsters:
      spawn: true
Ve Bunları :
Kod:
animals:
      spawn: false
    monsters:
      spawn: false
Olarak Değişin.
Artık Dünyamızda Mob Doğmıyıcaktır :)

Wh7stl3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
multiverse core yok :D :D[DOUBLEPOST=1375263989,1375263923][/DOUBLEPOST]varmış gördüm şimdi

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Arsalarin arasinda yollari oyuncular kırabiliyor nasıl düzelticem
2.Arsa alinmiyor Internal error occured hatası veriyor yardim edin!

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
arsalar arasında ki yolları hiçbir zaman oyuncular kıramaz ve eğer gerçekten kırılıyorsa ki plotme için konuşuyorum sen plotme ve multiverse-core pluginini yüklersen ve /mv create plotworld normal -g PlotMe yazarsan eğer dünya oluşur ve /mv tp plotworld ile gidersin ve ayrıca yerler kırılmaz plotme plugini arsaları sınırsız yaptığı için /region define'leri otomatik olarak kendiliğinden atar eğer plotme dünyasında değilsen komut çalışmayabilir veya yetkileri vermemiş de olabilirsin tabii ki sorun olmaz yani arsa dediğin plotme dünyasındakiler ise dediklerimi yapmalısın sorun olmaz pluginlere ellemediğin sürece.

Ya kardeşim plotme nin ne oldugunu sanki bilmiyom ya Adamlar sınırsız arsanın orda yolları kırıyor işte neyini anlamiyosun be adam?

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Ya kardeşim plotme nin ne oldugunu sanki bilmiyom ya Adamlar sınırsız arsanın orda yolları kırıyor işte neyini anlamiyosun be adam?

Eğer Oyuncular Yolları/Başka Oyuncuların Arsasını Kırabiliyorsa Bu Senin PlotMe Dünyasını Yanlış Yaptığını Yada Herkesin OP Olduğunu Gösterir.

PlotMe Dünyası Oluşturmak İçin Girmen Gereken Komut : </mv create plotworld normal -g PlotMe> Oluşturduşun Dünyaya Gitmek İçin "</mvtp plotworld>"

Bu Konudaki Video Ve Resimleri İnceleyerek Bir PlotMe Dünyası Oluşturmayı Öğrenebilirsin Ve Ekstradan Yorumlarda Canavarları Kapatma Ve Permissionlar Gibi Konularada Değinilmiştir.
Eğer Yapamaz isen Skype Üzerinden Bana Ulaşmayı Dene Elimden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışırım

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Oradan Yapman bir şey Farkettirmez.
Yapman Gereken:
"plugins>Multiverse-Core>worlds" Bölümüne Ulaş Ve Oradan Şu Satırları Bul :
Kod:
plotworld:
    generator: PlotMe
    seed: 2845333215896275886
    environment: NORMAL