>> Thelegend << Plugin Paketi-v2.1 [ Kesinlikle Sorunsuz+%95 Türkçedir]

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Bu Sürümüm 1.5.2 İçindir Tabii 1.6.2 İçin Uyumlu Olan Pluginler Bulunmakta Fakat :
En Yakın Zamanda Yeni Bir Paket Çıkarıcağım. Diğer Paketlerime Göre İnanılmaz Değişiklikler Var Fakat Bir Bakışta Farkedilemez.
Birazcık Sabredebilirseniz Gerçekten İyi Bir Paket Sizlere Sunabileceğime İnanıyorum.
Bu Paket Şuana Kadar Paylaşılmış Ve İncelediğim Tüm Faction Wars Paketlerinden Üstün Olacağını Tahmin Ediyorum. Bunu Bir Kendini Beğenmişlik Olarak Algılamayın Lütfen.
Her Geçen Gün Paketimi Geliştiriyorum, Hazır Olduğunu Düşündüğüm En Kısa Zamanda Paylaşacağım.

KingOfTheBrave

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
snn bir pl paketini kullanııyordum sabah oluyo şimşek çakıyo her yer yok oldu map yok oldu pl paketini indirdiğime ğpişman oldum

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4

OrcunTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Saol Kardesim :)[DOUBLEPOST=1370560269,1370544309][/DOUBLEPOST]>>TheLegend<<HungerGames-v1.0 Yapimi Nerdeyse Bitti Beyler.
Ne Zamana Biter Bir Tarih Verirmisin Bende Artık Plugin Paketleri Paylaşımında Bulunacağım Bana da Yardım Edermisin şu an Sadece 1 Serverim Var Pluginleri Full Ben Editledim Faction Server 2. Sunucu Olarak HungerGames Sunucusu Açacağım Ve Onun Üzerinde Çalışıyorum ! :notch: