gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kurulumu paket içerisindeki "Kurulum.txt" adlı metin belgesinden öğrenebilirsin. Ben hiç nitradonun sistemiyle uğraşmadım zaten sunucu alıcak olsaydım uzak masaüstü destekli bir sunucu alırdım. Filezille veya nitrado dosya sistemi dosyaları eksik atabiliyor.
Bu konuda benden değil başka birinden destek almalısın. Eğer paket içeriği ile ilgili veya pluginler ile ilgili bir sorun olursa hay hay.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya hangi sunucunun serverlarını alayım sence nitrado pişmanlık ya :/

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çok fazla hosting bilmiyorum bilsemde söylemem gerçi reklam yapmak istemiyorum fakat sunucunu VDS veya uzak masaüstü destekli bir sunucu almanı öneririm

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şahsen bende uzak masaüstü destekli sunucular taraftarıyım fakat, eğer öyle bir sunucu alacaksan kesinlikle sağlam olması gerekir.
Aksi taktirde çok fazla lag ve kasma olabilir.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Abi Bende Bir Sorun Var Senin Plugin paketini Yükledikten Sonra Server Kendi Kendine Stoplanmaya Başladı Niyeyse 6 GB Ram Var İşlemcide Şu: AMD Opteron(TM) Processor 6272 (32 Cores) Bizde Bi Sorun Varmı Bilemiyorum Senin Paketinde Oynama yapılmadı Yada Üstüne Plugin Eklenmedi? Sorunun Çözümü Nedir ?

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Abi Bende Bir Sorun Var Senin Plugin paketini Yükledikten Sonra Server Kendi Kendine Stoplanmaya Başladı Niyeyse 6 GB Ram Var İşlemcide Şu: AMD Opteron(TM) Processor 6272 (32 Cores) Bizde Bi Sorun Varmı Bilemiyorum Senin Paketinde Oynama yapılmadı Yada Üstüne Plugin Eklenmedi? Sorunun Çözümü Nedir ?
Paket test sürecinde iken, 17 saat aktif kaldı ve hiçbir sorunla karşılaşmadı.
Lütfen paketi tekrar indirip talimatlara göre yeniden kurun.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
kardeş giris yapınca diyor bu yazıyı
Giriş yaparken iki ayarlanabilir mesaj vardır.
Biri, plugins>Essentials>motd dosyasında bulunmaktadır.
Diğeri ise, plugins>Hosgeldin>config.yml dosyasında bulunmaktadır.
Bu iki eklenti tüm giriş veya hoş geldin mesajlarını kapsamaktadır.