iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
skypeden msj gonderdm cvp vermedn adamlar istyo funnyvipi :D[DOUBLEPOST=1398598519,1398535209][/DOUBLEPOST]birde abi serverde şifre deiştirilmiyor oplarda dahil olmak üzere deiştiremiyor

rapon

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ben nitradodan server açtım 3gb ramli 22 slotluk bazen sw çöküyor çöktükten sonra sw'ye reset atıyorum ve açıldığında şöyle bir error karşıma çıkıyor Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 2080ms behind, skipping 41 tick(s) bu sizin plugin paketinizle alakalı bir şey bunu çözerseniz sevinirim :) oyuncular kaçmaya başladı sw'den <_<

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
ben nitradodan server açtım 3gb ramli 22 slotluk bazen sw çöküyor çöktükten sonra sw'ye reset atıyorum ve açıldığında şöyle bir error karşıma çıkıyor Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 2080ms behind, skipping 41 tick(s) bu sizin plugin paketinizle alakalı bir şey bunu çözerseniz sevinirim :) oyuncular kaçmaya başladı sw'den <_<
Belirttiğiniz sorun paketin eski versiyonlarında bulunmaktaydı. Fakat 3.8.1 güncellemesi ile birlikte hiçbir sorun kalmamıştır. Lütfen paketin en son sürümünü indirip, paket ile birlikte gelen rehberlerin talimatlarına göre kurun. Bu işlemleri yaptıktan sonra her hangi bir sorun veya hata bulursanız düzeltebilmem için skype adresimden bildirebilirsiniz.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Belirttiğiniz sorun paketin eski versiyonlarında bulunmaktaydı. Fakat 3.8.1 güncellemesi ile birlikte hiçbir sorun kalmamıştır. Lütfen paketin en son sürümünü indirip, paket ile birlikte gelen rehberlerin talimatlarına göre kurun. Bu işlemleri yaptıktan sonra her hangi bir sorun veya hata bulursanız düzeltebilmem için skype adresimden bildirebilirsiniz.

Ayrıca serverın bilgilerini yok edebilecek (Authme mesela silersen oyuncular yok olur) pluginleride sil.Sadece içindeki kayıtları al.

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
bana bir plugin lazım serverde oyuncuların üstünde isimleri yazıyor orada vip kurucu gibisindan yazacak chatta ve tab da deil normal adama oyuncuya baktığında öyle gözükecek

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
abi serverde senin plugin paketin var şifre deişmiyor hata veriyor hata da bu:an internal error occurred while attempting to perform this command acil yardım edermisin

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
abi serverde senin plugin paketin var şifre deişmiyor hata veriyor hata da bu:an internal error occurred while attempting to perform this command acil yardım edermisin
Daha önceden 3.8.1 güncellemesi ile birlikte o sorun kaldırılmıştı. Lütfen eski paketinizin verilerini alıp, paketin en son sürümünü indirip kurmayı deneyin.
Ayrıca yeni güncelleme birçok güzel yenilik ve düzenlemelerle en yakın zamanda yayınlanacak.

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
Abi Acil Yardım Arsalarda Can Gidiyor Onu Nasıl Kapatabilirm Otomatik Arsa Sistemi Plotme Lütfen Yardım Et

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
adamlar tuzak yapıyorlar düşürüyorlar arsalarda gidiyor itemler

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adi gibi efsane(super) bi plugin paketi. Artik oyle bir hal almis ki plugin paketlerinin yarisi TheLegend plugin paketindekileri kullaniyor. Tebrik ederim super olmus. Gordugum en iyi paketlerden birisi.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Plugın Paketı Süper yaa Bızde kullanıyoruz Serverımızde Sorunda Yok

HiperonLine

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin paketinde ChestBugu var.Duzelitrsen sevinirim ve kendi plugin paketimde alıntılar yapabilormiyim...
-HiperonLine

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Adi gibi efsane(super) bi plugin paketi. Artik oyle bir hal almis ki plugin paketlerinin yarisi TheLegend plugin paketindekileri kullaniyor. Tebrik ederim super olmus. Gordugum en iyi paketlerden birisi.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu Plugın Paketı Süper yaa Bızde kullanıyoruz Serverımızde Sorunda Yok
Teşekkürler
Plugin paketinde ChestBugu var.Duzelitrsen sevinirim ve kendi plugin paketimde alıntılar yapabilormiyim...
-HiperonLine
Bugun uzun süredir farkındayım. Yakın zamanda gelecek olan güncellemede düzeltildi. Alıntı yapmanda hiçbir sakınca yok ve ayrıca mesajın kimin yazdığı üstünde yazıyor ayrıca belirtmene gerek yok.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
SchudeledAnnouncer2 gereksiz bir plugin onun yerine LegendaryMessages kullanın 'bug' yapmıyor sadece configini güncellemeniz gerekiyor