Belirttiğiniz sorun paketin eski versiyonlarında bulunmaktaydı. Fakat 3.8.1 güncellemesi ile birlikte hiçbir sorun kalmamıştır. Lütfen paketin en son sürümünü indirip, paket ile birlikte gelen rehberlerin talimatlarına göre kurun. Bu işlemleri yaptıktan sonra her hangi bir sorun veya hata bulursanız düzeltebilmem için skype adresimden bildirebilirsiniz.ben nitradodan server açtım 3gb ramli 22 slotluk bazen sw çöküyor çöktükten sonra sw'ye reset atıyorum ve açıldığında şöyle bir error karşıma çıkıyor Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 2080ms behind, skipping 41 tick(s) bu sizin plugin paketinizle alakalı bir şey bunu çözerseniz sevinirimoyuncular kaçmaya başladı sw'den
![]()
Belirttiğiniz sorun paketin eski versiyonlarında bulunmaktaydı. Fakat 3.8.1 güncellemesi ile birlikte hiçbir sorun kalmamıştır. Lütfen paketin en son sürümünü indirip, paket ile birlikte gelen rehberlerin talimatlarına göre kurun. Bu işlemleri yaptıktan sonra her hangi bir sorun veya hata bulursanız düzeltebilmem için skype adresimden bildirebilirsiniz.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önceden 3.8.1 güncellemesi ile birlikte o sorun kaldırılmıştı. Lütfen eski paketinizin verilerini alıp, paketin en son sürümünü indirip kurmayı deneyin.abi serverde senin plugin paketin var şifre deişmiyor hata veriyor hata da bu:an internal error occurred while attempting to perform this command acil yardım edermisin
Sen nasıl şeyler yapıyorsun be kardeşim. Skype adresimden destek olayım.Abi Acil Yardım Arsalarda Can Gidiyor Onu Nasıl Kapatabilirm Otomatik Arsa Sistemi Plotme Lütfen Yardım Et
Adi gibi efsane(super) bi plugin paketi. Artik oyle bir hal almis ki plugin paketlerinin yarisi TheLegend plugin paketindekileri kullaniyor. Tebrik ederim super olmus. Gordugum en iyi paketlerden birisi.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
TeşekkürlerBu Plugın Paketı Süper yaa Bızde kullanıyoruz Serverımızde Sorunda Yok
Bugun uzun süredir farkındayım. Yakın zamanda gelecek olan güncellemede düzeltildi. Alıntı yapmanda hiçbir sakınca yok ve ayrıca mesajın kimin yazdığı üstünde yazıyor ayrıca belirtmene gerek yok.Plugin paketinde ChestBugu var.Duzelitrsen sevinirim ve kendi plugin paketimde alıntılar yapabilormiyim...
-HiperonLine