somacıyık

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bedava hosting artık bedavaya Minecraft Sitesi kurabileceksiniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KAYIT OL VE SİTENİ KUR!
Minecraft Serverini Siteye baglayabilirisin
Hosting Özellikleri;
php-MYSQL-Veritabanı oluşturma
Minecraft serveri sunucuya baglama

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TheLegend Plugin Paketinin yeni versiyonu çıkmış hayırlı uğurlu olsun öncelikle ,
sorunlar ;
chestshop pluginindeki bug var benim gözlemlediğim başka bir gördüğüm sorun yok tam inceleme zamanım olmadı fakat detaylı inceleyince sorun çıkarsa yazarım.

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bedava hosting artık bedavaya Minecraft Sitesi kurabileceksiniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KAYIT OL VE SİTENİ KUR!
Minecraft Serverini Siteye baglayabilirisin
Hosting Özellikleri;
php-MYSQL-Veritabanı oluşturma
Minecraft serveri sunucuya baglama

Forumumuzda bulunan özel hosting bölümü, yöneticilerden izin alınarak ve doğrulanmış hostingler bulunmaktadır.
Yöneticilerden izin almadan satış teklifi ve o forum dışında bir tanıtım yapılması kesinlikle yasaktır.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Tek bir sorun var 10 GB ramlı nitrado serverimde Ram -962 gözüküyor. @>>TheLegend<< Nasıl çözerim?
Eğer kastınız skor tablosundaki istatistikler ise buna yapabileceğim her hangi bir şey maalesef ki yok.
Bu tamamen eklenti içeriğinden kaynaklı bir sorun olmalı.
Fakat yinede paketten eklentinın varsayılan halini alıp tekrar kurmayı veya direkt olarak plugins.bukkit.org sitesinden orjinal halini indirip yeniden deneyebilirsiniz.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer kastınız skor tablosundaki istatistikler ise buna yapabileceğim her hangi bir şey maalesef ki yok.
Bu tamamen eklenti içeriğinden kaynaklı bir sorun olmalı.
Fakat yinede paketten eklentinın varsayılan halini alıp tekrar kurmayı veya direkt olarak plugins.bukkit.org sitesinden orjinal halini indirip yeniden deneyebilirsiniz.
Evet scoreboard istatistiklerinde ping 40000 ram -960 gözüküyor. Ne lag var ne de sorun ama bu ping ve ram sorununu çözemedim en güncel sürümü yüklesem bile.[DOUBLEPOST=1400867751,1400831684][/DOUBLEPOST]@>>TheLegend<< Localhost serverimde olan daha komik: ping 0 (bu mantıklı buna bir şey demeyeceğim) ram 32500 (pc ramı 4 gb)

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet scoreboard istatistiklerinde ping 40000 ram -960 gözüküyor. Ne lag var ne de sorun ama bu ping ve ram sorununu çözemedim en güncel sürümü yüklesem bile.[DOUBLEPOST=1400867751,1400831684][/DOUBLEPOST]@>>TheLegend<< Localhost serverimde olan daha komik: ping 0 (bu mantıklı buna bir şey demeyeceğim) ram 32500 (pc ramı 4 gb)
Ana Kartini Kontrol Ettinmi? Bir Kontrol Et Bence Denemeye Deger Ne Yaziyorsa Bize Burdan Ulas Yardimci Olacagim.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ana Kartini Kontrol Ettinmi? Bir Kontrol Et Bence Denemeye Deger Ne Yaziyorsa Bize Burdan Ulas Yardimci Olacagim.
Bilgisayar laptop en az 5 kere düştü işlemci macunu hasarlı ram hasarlı ekran kartı hasarlı fan çalışmıyor. (takviye fanla çalıştırıyorum bilgisayarı) batarya bozuk... ana kartta sorun yok sorun pluginde heralde

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar laptop en az 5 kere düştü işlemci macunu hasarlı ram hasarlı ekran kartı hasarlı fan çalışmıyor. (takviye fanla çalıştırıyorum bilgisayarı) batarya bozuk... ana kartta sorun yok sorun pluginde heralde
Tekrardan Yüklemeyi Dene. Server'da Bir Bozukluk Olabilir. Ramlar Dogru Algilanamiyor Olabilir. Herseyi Düsüneceksin

ultimate6226

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
beyler bende group manager sorunlu.Yeni permisson ekliyorum ama oyuna girince başlangıç mesajı siliniyor.Sonra deop olmuşum.Serverden kendimi op yapıyoru /gm 1 kullanamıyorum çözüm nedir.Hep eski saveyi kullanmak zorundamıyım ?

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
skype ne bakmıyonki kardeş

POLY PAD 9716HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skype çok zamanımı harcayan bir yol olmasına rağmen son üç gündür skypedaydım. Boş vakit bulabildikçe en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum fakat her şeye yetecek kadar boş vaktim olmuyor.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme: