- En iyi cevaplar
- 4
Güncelleme pek yakında
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumumuzda bulunan özel hosting bölümü, yöneticilerden izin alınarak ve doğrulanmış hostingler bulunmaktadır.bedava hosting artık bedavaya Minecraft Sitesi kurabileceksiniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
KAYIT OL VE SİTENİ KUR!
Minecraft Serverini Siteye baglayabilirisin
Hosting Özellikleri;
php-MYSQL-Veritabanı oluşturma
Minecraft serveri sunucuya baglama
Eğer kastınız skor tablosundaki istatistikler ise buna yapabileceğim her hangi bir şey maalesef ki yok.Tek bir sorun var 10 GB ramlı nitrado serverimde Ram -962 gözüküyor. @>>TheLegend<< Nasıl çözerim?
Evet scoreboard istatistiklerinde ping 40000 ram -960 gözüküyor. Ne lag var ne de sorun ama bu ping ve ram sorununu çözemedim en güncel sürümü yüklesem bile.[DOUBLEPOST=1400867751,1400831684][/DOUBLEPOST]@>>TheLegend<< Localhost serverimde olan daha komik: ping 0 (bu mantıklı buna bir şey demeyeceğim) ram 32500 (pc ramı 4 gb)Eğer kastınız skor tablosundaki istatistikler ise buna yapabileceğim her hangi bir şey maalesef ki yok.
Bu tamamen eklenti içeriğinden kaynaklı bir sorun olmalı.
Fakat yinede paketten eklentinın varsayılan halini alıp tekrar kurmayı veya direkt olarak plugins.bukkit.org sitesinden orjinal halini indirip yeniden deneyebilirsiniz.
Ana Kartini Kontrol Ettinmi? Bir Kontrol Et Bence Denemeye Deger Ne Yaziyorsa Bize Burdan Ulas Yardimci Olacagim.Evet scoreboard istatistiklerinde ping 40000 ram -960 gözüküyor. Ne lag var ne de sorun ama bu ping ve ram sorununu çözemedim en güncel sürümü yüklesem bile.[DOUBLEPOST=1400867751,1400831684][/DOUBLEPOST]@>>TheLegend<< Localhost serverimde olan daha komik: ping 0 (bu mantıklı buna bir şey demeyeceğim) ram 32500 (pc ramı 4 gb)
Bilgisayar laptop en az 5 kere düştü işlemci macunu hasarlı ram hasarlı ekran kartı hasarlı fan çalışmıyor. (takviye fanla çalıştırıyorum bilgisayarı) batarya bozuk... ana kartta sorun yok sorun pluginde heraldeAna Kartini Kontrol Ettinmi? Bir Kontrol Et Bence Denemeye Deger Ne Yaziyorsa Bize Burdan Ulas Yardimci Olacagim.
Tekrardan Yüklemeyi Dene. Server'da Bir Bozukluk Olabilir. Ramlar Dogru Algilanamiyor Olabilir. Herseyi DüsüneceksinBilgisayar laptop en az 5 kere düştü işlemci macunu hasarlı ram hasarlı ekran kartı hasarlı fan çalışmıyor. (takviye fanla çalıştırıyorum bilgisayarı) batarya bozuk... ana kartta sorun yok sorun pluginde heralde
Pc yine iyi dayanmisBilgisayar laptop en az 5 kere düştü işlemci macunu hasarlı ram hasarlı ekran kartı hasarlı fan çalışmıyor. (takviye fanla çalıştırıyorum bilgisayarı) batarya bozuk... ana kartta sorun yok sorun pluginde heralde
Plugini Tekrar Yüklemeyi Deneyiniz Aksi Taktirde @>>TheLegend<< 'e Başvurunuz.beyler bende group manager sorunlu.Yeni permisson ekliyorum ama oyuna girince başlangıç mesajı siliniyor.Sonra deop olmuşum.Serverden kendimi op yapıyoru /gm 1 kullanamıyorum çözüm nedir.Hep eski saveyi kullanmak zorundamıyım ?
Dünya isminin "world" olduğundan emin ol.beyler bende group manager sorunlu.Yeni permisson ekliyorum ama oyuna girince başlangıç mesajı siliniyor.Sonra deop olmuşum.Serverden kendimi op yapıyoru /gm 1 kullanamıyorum çözüm nedir.Hep eski saveyi kullanmak zorundamıyım ?
Skype çok zamanımı harcayan bir yol olmasına rağmen son üç gündür skypedaydım. Boş vakit bulabildikçe en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum fakat her şeye yetecek kadar boş vaktim olmuyor.skype ne bakmıyonki kardeş
POLY PAD 9716HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi